Inköp till toaletten

FRÄJEN GästhanddukSAXÅN HanddukSAXÅN RUND BadrumsmattaVÄNNA Spegel



En trött storblomma!



Elwira slocknade på soffan, tittandes på Stora maskiner. Wilgot fikar med Henri och Ludwig är hos Elias och leker. Själv ska jag snart in till Nyköping och göra lite ärenden med Sandra. Nej, nu ska jag snabb fika lite jag med.







Inköp av Blingo vt 2010


Mitt favoplagg från BLINGO????



Svårt att välja ett plagg, här är några av mina favoriter på mina tre barn. I söndags hade jag Blingo visning, min andra för i år. Så nu väntar vi på strumpor, mössa och en tröja. Förra visningen blev det en klänning och blingolime puffbyxor och bas tröja. Efter att ha funderat ett tag så tror jag att mitt favo tryck är mandarin, har en tröja och klänning till dotter och ett linne till mig själv. Längtar redan efter hösten kollektion och om jag vinner tävlingen så kommer jag att vänta tills dess!

blingo linne nyskick! strl M måste ses!
(lånad bild från tradera)

Gårdagens inköp

tajts






























Bl



Svarta tajts till Elwira från Me and I. Och en Blingo lime mössa och en tröja med tigern på till Wilgot. Sen fick jag två par strumpor gratis, ett par rosa och ett par gröna.

Kråkes bokklubb

Kråkes lekbok

Ikväll blev det Kråkes lekbok som vi läste på soffan. Fick den i brevlådan idag. Kråkes böcker är alltid lika populära. Med boken fick vi också en ljudboken Kråke i skogen. Så nu ligger Ludwig i sängen och lyssnar på den och Elwira läser Barbapa flyttar, Wilgot sover redan gott i sin säng. Om det är någon som vill gå med i bokklubben så hör av er så värvar vi er gärna.
Nu ska jag lägga mig på soffan och läsa Sockerdetektiven, som jag lånat på biblioteket. Jobbade tillsammans med författaren på MAXI, så självklart vill jag läsa den. Man är ju nyfiken. Sen ska jag titta på Grey´s. Henri ligger i ett bad.


Snart är jag där...................

ramdalen

Ni kommer väl och hälsar på mig i veckan?????





I morgon och på fredag ska jag dela ut gratis saker när ni köar, vara Kövärdinna. Och på torsdag ska jag vara Själv scannings värdinna.

Storhandlat

Igår efter jobbet var jag till Willys och storhandlade, kom hem med 6 pappkassar och 2pkt blöjor. Total summan blev 1800:-. Så himla skönt när man fyllt på i kyl/frys/skåp. Men jag var helt slut i armarna orkade knappt lyfta dom när vi skulle äta. Det blir några kilo man lyfter när man är själv och handlar. Ner i vagnen, upp på bandet, ner i påsar, lyfta påsar i och ur vagnen. Tur att Henri kunde packa upp det mesta här hemma. Sen njöt vi av en sen middag betstående av lövbiff, pommes, rödvinssås, feta ost, avokado och sallad.

Idag började morgonen med att jag ringde till distriktan och fick en tid på em (tror jag), för att försöka ta bort Wilgots stortånagel. Men han har lyckats  slå i tån två ggr på morgonen, så nu har nageln lossnat och tån är blå och blöder. Den som var så fin i morse. Han lyckades klämma tån i torsdags. När jag pratade med distriktan sa hon jag har ingen tid i dag, sen sa hon kan ni komma 15.45 och sen när vi sa hej då så hörde jag inte riktigt om hon så då ses vi i morgon. Så vi får väl se när jag och Wilgot åker ner om han fick tid i dag eller i morgon. Nu behövs tån verkligen läggas om ordentligt. Nu sover  han i vagnen med foten i högläge, förhoppningsvis har han inte så ont när han vaknar.

Idag är vi hemma hela familjen, jag och barnen och Henri är sjukskriven. I morgon är det jobb på INVITA som gäller för mig och Henri och barnen är lediga. Henri äter antibiotika mot bihållsinflammation men mår bättre nu och ska jobba på onsdag. Sen han vaccinerade sig mot svininfluensan har han varit sjuk till och från, hoppas att han får vara frisk nu. Idag ska jag tvätta och skriva en jobbansökan, annars blir det mest lugnt. Går nog ut en sväng på em och njuter av solen.


Tradera!

Klicka för att visa Megabild! Pippi stövlar stl 24

Dessa stövlar hoppas jag vinna till Elwira. Hennes fötter har växt massor i vinter. Så nu är det stl 24 som gäller inte 22 som i höstas.
Har rensat massor i garderoben så snart ska jag lägga ut massor med auktioner igen.

Är det någon som är intresserad av fodrade vinterstövlar i stl. 20 rosa/röda och stl. 26 svart/orange/grå. Säljer dom för 70:- st.


Nu är kryssningen bokad.

Så 14.20 den 10 april sätter vi oss på bussen till färjan. LÄNGTAR redan massor. Hoppas verkligen att fartygsbefälen har strejkat klart tills dess, annars får vi boka om till längre fram. Det blev buffé på kvällen, champange frukost och lunch buffé. Sen har vi bokat SPA, lerinpackning och kurbad. Sandra och Mattias varsin badritual. Ska bli så himla skönt att komma hemifrån och bara njuta ett dygn.

Illustrationsbild: Rosella i skärgården

Vi ska åka på kryssning.............

Vybild på Cinderellafartyget

10 april kommer nog jag och Henri åka på kryssning med Sandra och Mattias. Vi ska bo i Lyx-hytt, äta tre-rätters, dricka gott och gå på SPA. Henri fick pengar till kryssning när han fyllde 30. Ska bli så himla skönt att åka bort och bara njuta av att vara barnfria. Blir att boka under em, måste prata med Sandra först och höra vad dom vill ha för hytt och om dom vill ha någon SPA behandling. Henri ska nog göra lerinpackning och jag kurbad med halvkroppsmassage. Egentligen vill vi äta buffé, men det är fullt på alla sittningar utom kl 21 och det tycker jag är för sent.

Min mamma och Mattias mamma ska vara barnvakt åt våra barn. Tack för att ni ställer upp.


Nytt köksbord

Vi ska få ett nytt köksbord av min kusin Micke, som bor i USA. Köksbordet är i massiv ek och står i min mosters hus i Älvsjö. Nu har moster sålt sitt hus och måste göra sig av med massa saker. Och då får vi bordet, som knappt är använt. Så nu måste vi köpa nya stolar till bordet. Tror att det blir den här stolen från MIO.

Skaftö


Blingo visning igen!

28/3 kl.14.00 blir det BLINGO visning hemma hos mig. Hoppas att alla som inte kunde komma sist kan komma den här gången. Kommer även att finnas tillfälle att beställa PartyLite för dom som vill.




Grey`s Anatomy

Grey's Anatomy - Onsdagar 21:00

Ikväll är det äntligen dags för säsongsstarten av Grey´s. Ska bli kul och se vad dom tänker hitta på den här säsongen.


Mina hallongrottor

200g margarin el smör
1dl socker
1dl vaniljsåspulver
3 1/2 dl vetemjöl
3/4tsk bakpulver
Hallonsylt

ugn 200 grader ca. 10 min

Blanda alla ingredienser i en matberedare och kör tills allt gått ihop Rulla ut till en längd och dela i 40 bitar. Rulla till små bollar och lägg i formar. Gör en grop i varje kaka och lägg i en klick sylt.

 

Jag och barnen har bakat dessa goda kakor idag. Jätte goda är dom!


Grattis Sandra!

Kul att det blev som du ville! Nu ordnar snart allt till sig för dig. Lycka till med letandet av bil.




RSS 2.0