Vem är det här, Ludwig eller Wilgot?


Schema

Nu ska jag skriva schema till dagmamman. Henri har fått sitt nya schema. Sjölv får jag fylla i dom tiderna jag har fått och fylla på när nya kommer.

Idag har Ludwig och jag varit på bio med sandra och Tuva, vi såg Prinsessan och grodan. Det var myssigt. Lär bli flera biobesök i framtiden.

En av mina favo bilder på Elwira gumman!


Beställning?

Stilla Ocean

Jag kommer att skicka iväg en PartyLite beställning i slutet på veckan. Om det är någon som vill beställa något är det bara att säga till. Massor av SPA erbjudanden i februari´s flyer.

Full rulle hela veckan.....

Idag har vi röjt och fixat mest hela fm. Elwira och jag har också bakat after eight kladdkaka till morgondagens BLINGO visning, mums. Snart ska jag lägga mig i ett bad, innan det är dags att åka till jobbet. 16-21 idag.
I morgon jobbar jag 12-16. Så det blir att skynda sig hem till visningen som börjar 17.30.
På torsdag är det dags att dema igen. Den här gången är det Arla frukost som gäller på ICA Kvantum/Maxi Nyköping, skönt att vara på hemma plan. Det ska bjudas på youhurt/juice/ost/keso mm. Mycket att hålla reda på men det gillar jag.
På fredag är det jobb mellan 14-21 sen är jag ledig hela helgen, Henri jobbar hela helgen. Funderar på att göra ett nytt försök med att åka till Kolmården. Någon som vill följa med den här gången?

 

Kolmården!

I morgon funderar jag på att ta något av barnen eller hela familjen med mig ner till Kolmården om vädret tillåter, är det någon som vill hänga på?

Sportlov på Kolmården

Tjuvkick!


Blingo visning!

Nästa onsdag den 24/2 kl.17.30 är ni välkomna på BLINGO visning hemma hos mig. Möjlighet att se och beställa vårens nyheter som släpps den 25/2.......... Ni är väl nyfikna, det är i allafall jag! Hör av er om ni kommer så jag vet hur mycket fika jag ska fixa. OSA senast 23/2


Me and I beställning

Detta blev det till Elwira, tunika och tajts.

krontunika

till Ludwig, mössa, tröja och svettisjacka.

gamla bilar
svettisjacka

Till mig, svarta tajts, super sköna!

tajts mamma

Och så strumpor till Elwira och Ludwig.

Glad Alla Hjärtans dag på er alla!

Har inte så mycket tid att skriva idag. Börjar jobba kl.12 och slutar 22 idag. Henri slutar 13.30, så barnen ska vara hos Arntsen en stund innan han kommer hem. Tur att man har komisar som ställer upp när det "krisar". Nej, nu måste jag fortsätta här hemma.

Johannes och Josefine fick en dotter i går em. Grattis till er! Ser framemot att se det lilla livet.

Elwira har pysslat till Alla hjärtans dag

Idag har Elwira gjort jätte fina kort i ateljén, dagmammornas och dagbarnens lokal. Och så har hon målat en ram i grönt. Hon är så stolt över ramen och kortet däri, suttit och tittat på det flera ggr i em. Mamma är också stolt. Ludwig tyckte att det var jätte fint också, pappa med!


Snöoväder!

Idag blir det mest TV tittande här hemma. Jag är fortfarande inte riktig pigg. Henri köpte Sinova på apoteket åt mig igår, dom fungerar jätte bra på förkylningen. Men jag har lite feber. Hoppas att den gått över tills i morgon em. Ska på inskolning mellan 16-22. Barnen är rastlösa. Men domkan inte gå över till sina kompisar för deras mamma är också dålig idag. Typiskt!

Nu ska jag gå ut i köket och se vad vi ska äta till middag och ev. ska jag baka kolakakor enligt min farmors recept. Det ska vara honung i. Har nog inte ätit dom sen jag var 15 år. Men först måste jag diska upp det som står på bänken, suck!


Kolakakor

Polarn & Pyret

Jag är KÄR i den här klänningen från Polarn & Pyret. (Gick inte att kopiera en mindre bild från deras sida)


Snöhögen på baksidan

Så här mycket snö har vi på baksidan efter att Henri skottat av vårat tak. Undra om det hinner smälta bort innan sommaren kommer!?Ludwig och Henri tog bussen ner på stan. Dom besökte bibblan och klippte Ludwigs hår. Så nu har han sprett i håret, känner inte igen honom. Och så har han svart färg i håret. Själv har jag förberet för att lägga ut massor av tradera auktioner. Måste bara komme ihåg att lägga ut dom vid lämplig tid ikväll. http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=876242&filtertype=&sortby=
 

 


Villervalla

klänning l/s BENVIT/GRÖNA TRÄDtights RÖD
Nu har den här fina klänningen kommit in i Elwiras storlek igen. Vart så besviken när den inte fanns kvar på rean, så nu blir det att köpa en för full pris. Och dom röda tajtsen till. Väntar bara på att alla nya kläder på deras hemsida ska komma inann jag beställer. Vill se om det finns några fina t-shirtar till sommaren.

Sjukstuga!

Blir ingen inskolning för mig idag eller i morgon, är genom förkyld och har feber, suck. Elwira och Wilgot har också feber och är förkylda. Ludwig är förkyld men har ingen feber än så länge.

Ska försöka orka lägga ut lite flera tradera auktioner under dagen. En del av dom jag la ut häromdagen är redan uppe i ganska mycket. Hoppas på att resten ökar mera.

Nu ska jag krypa ner i sängen igen. Tur att Henri är ledig idag så jag kan vara sjukling och slippa ta hand om barnen hela tiden.

Mina två BLINGO modeller.............


RSS 2.0