Porträtt bilder på Elwira, Wilgot och Ludwig


Triss i blingo!


Tävling min första!

Silverbaby 01http://agneslauedberg.blogspot.com/search/label/T%C3%A4vlingar%20-%20P%C3%A5g%C3%A5ende

Silverbaby.se

Fint halsband.........

Min flicka och mina pojkar

Hittade jätte fina halsband på Silverbaby. 339:- kostar det här. Kanske kan bli ett längre fram.

Början på mitt lila vardagsrum........Nu har jag köpt mig en jätte fin lila stickad filt på ICA Maxi. Och sen har jag hängt upp bruna gardinner i fönstret. Nu hoppas jag på att hitta några fina lila kuddar som inte är allt för dyra.

Medaljong trollungen!Äntligen fick jag Elwira att klä på sig sin medaljongtunika! Och hon är så fin i den med turkosa frotté byxor till.

En liten god pepparkaksgubbe!


Ljus- och klädvisning på onsdag kl.18.00Alla som vill är välkommna på ljus- och klädvisning hos Fia m 3 på onsdag kl.18. Vi bjuder på glögg och pepparkaka. Det kommer att finnas möjlighet att köpa ljushållare och ljus som jag använt mig av under hösten till rea priser. Och även se vad som åtgår, så man inte missar att köpa sin favorit ljusstake eller doft. Tror även att Fia kommer att sälja ut pk-kläder som hon har kvar. Kanon tillfälle att boka in visningar till våren.


Symmetri med flerfärgad doftolja.

Kul med 3-i-1
Flerfärgade Doftstrån och Nyhet! Doftolja för Flerfärgade Doftstrån

1:a Advent

Jag kan inte förstå att det redan är advent på söndag. Men jag har iallfall köpt mig två st. lime färgade julstjärnor till köket och kvistar med röda bär till min Symetri ljusstake och så har jag fyllt ena delen med doftolja Tranbärsdröm. Så nu luktar det gott i huset. I morgon ska vi hänga upp stjärnor och gardinner. Ska bli så myssigt, längtar!


Pepparkakor..

Nu har alla barnen kläder till Lucia. Dom blir pepparkakor alla tre. Köpte en ny dress till Ludwig på Lindex igår och Elwira fick knästrumpor till sin klänning som hon hade föra året. Wilgot får ta Ludwig och Elwiras gamla heldress. Dom kommer bli så fina. Får se om jag kommer kunna gå på deras firande eller om jag jobbar. Då får Henri gå själv. Dagmammorna firar lucia den 9/12. På redgen ska barnen vara med och fira på mormors jobb INVITA.

Första demo dagen igår..

Svenska spel

Då var första dagen med uppdrag för Svenska Spel avklarad. Mör i kroppen men efter en natts sömn och ett varmt bad är jag laddad inför dagens jobb på ICA Kvantum här i Oxelösund. Skönt att slippa resvägen. I morgon blir det Norrköping igen.

Upplysta dofter Plommon & Konjak

Upplysta dofter – Plommon & Konjak
Dom här funderar jag på att köpa. Skulle passa fint i mitt blivande lila vardagsrum och jag gillar desutom doften.

Lila i vardagsrummet........Jag vill ha lila i vardagsrummet. Funderar på dessa gardiner från Ellos, inte så dyra. Och så matchande kuddar se nedan.


Småfolk
Hittade några fina tröjor från Småfolk. Synd att dom är så dyra. Får vänta tills det blir rea eller titta på tradera.

Sjuk........

Idag blev det ingen inskolning och deligering, feber ont i halsen och huvudet. Hoppas att jag mår bättre i morgon så jag kan jobba. Ska till ICA Maxi i Norrköping och jobba för Svenska spel. Ska få kunderna att spela Lotto i kassan.

Nu har jag fixat nytt lösen till Arbetsförmedlingen så jag kan skriva in mitt cv innan mötet nästa vecka. Bäst man gör det man ska.
Har fått jobb tor-lör nästa vecka. Då blir det Maxi i Norrköping igen. Men då ska jag sälja julfrimärken. Hoppas på att mitt nästa uppdrag blir provsmakning eller dyl.


Kalas........

Snart ska Ludwig och jag åka iväg på kalas. Benjamin fyllde 5 år i veckan, stora killen. Jag ska ha med mig mina ljus så får vi se om det är några kalasande mammor/pappor som vill handla boka/egna visningar framöver. Ligger lågt just nu, då jag inte vet min arbetstider. Inte så kul att behöva boka om visningar för att man ska jobba. Lite tråkigt då det är kanon erbjudande för värdinnorna. Värdinnan får extra mycket i produktillgodohavande.
Pepparmint & Vit choklad 
Härlig juldoft pepparmint och vitchoklad.Rubinröd-kollektionen
Den här fina stormlyktan fick jag hem i veckan. Blir fin att ställa fram i jul.

Polly Pocket

Klicka för att visa Megabild! POLLY POCKET KLÄDBUTIK MED 2 DOCKOR

Nu har Sandra fått mig att fastna för Polly Pocket..............Ska försöka tradera hem något till Elwira i julklapp! Dom är så himla söta och JÄTTE små.

Dagmamme korten


 

Eftersom inte dagbarnen i den här kommunen fick ta några kort i år var det en förälder som tog iniativet till en egen fotografering av alla dagbarn i ytterstaden. Här är två av korten på våra barn. Inte det lätaste att fotografera barn märkte fotografen Jocke. Tack så mycker Jocke med kompis!

Veckan som kommer...........

Måndag- Fm hämta korten på barnen på Bildproffsen. Spännande, fotografen var jätte nöjd!
             Inskolning 14-21

Tisdag- Inskolning 06.45-15.45

Onsdag- Inskolning 06.45-15.45 med deligering.

Sen är det dags att börja mitt andra jobb som demonstratör i butik. Den här veckan är det att informera kunderna på ICA att man kan spela LOTTO i kassan. Annars brukar det mest var provsmak.

Torsdag - ICA Maxi Norrköping 10.30-19.15

Fredag -  ICA Kvantum Oxelösund 10.30-19.15

Lördag - ICA Supermarket Norrköping 9.30-16.15

Så på söndag är jag lagom slut!Börjat jobba..........

Igår var första dagen på mitt timvik som personlig assisten. Ni kan gissa om jag var helt slut när jag kom hem. Jobbade mellan kl. 06.45 och 15.45. På vägen hem hämtade jag kina mat och när Henri, Wilgot och jag ätit oss mätta somnade jag på soffan en stund. Sen kom Fam Eriksson/Sköld hit med Elwira och Ludwig. Dom hade varit och lekt där under em, och haft jätte kul.

I torsdags var hela Fam nere på stan, jag, Ludwig och Elwira vaccinerade oss. Nu är det bara Wilgot kvar och han ska vaccineras i morgon tänkte vi. Blir att åka ner direkt vid 9-tiden i morgon för sen ska vi gå tipspromenad/motionsbingo på Jogersö. Och på em blir det 5-års kalas. Får se om det bara blir Ludwig och jag eller om Elwira får följa med också. Hon har lite feber efter vaccinationen.

Ett stort tack till alla...........

Ett stort tack till alla som var med på Henri´s överraskningsfest och till er som var på Boda Borg. Han hade inte fattat ett dugg och är jätte nöjd med firandet. Trots skadorna och för mycket dricka! Konstigt nog så gick värken i fingret över till dagen efter värre var det med handen som blev skadad när han gick in i braskaminen här hemma.

Henri tackar även för alla bidrag till kryssningen! Blir att boka in en resa framöver då jag vet hur jag kommer att jobba. Ska till mitt ev. blivande jobb och hälsa på i morgon. Kommer nog att börja jobba som personlig assistent åt Oxelösunds kommun.

Tack Farmor!

// PLAY2LEARN hammarbollbana  //
Idag var farmor här hela em med kusinerna. Wilgot fick en sån här fin hammarboll från Play2Learn. Gissa om den är populär?!

Utmaning

Kopiera detta till din blogg.
Utmana 5 personer och berätta för dem, samt personen som utmanat dig.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1).


1. Vad heter du: Maria-Therese
2. Ett ord på fyra bokstäver: Malt, Tina
3. Flicknamn: Meja, Tina
4. Pojknamn:  Magnus, Tomas
5. Yrke: Målare, Tandläkare
6. Färg:  Marinblå, Turkos
7. Klädesplagg: Morgonrock, Trosa
8. Mat: Mos, tagliatteli
9. Sak i badrummet: Matta, Tvål
10. Plats/stad: Malmköping, Trellrborg
11. En orsak att vara sen: Magknipp, Trafikolycka
12. Något man skriker: Mat!, Tyst!
13. Film: Madagaskar, Titanic
14. Något man dricker: Morotsjuice, The
15. Band: Motorhead, Thåström
16. Djur: Mulvad, Tvättbjörn
17. Gatunamn: Mariehemsvägen, Tranbärsvägen
18. Bil: Mazda, Toyota
19. Sång: Mors lilla Olle,Ta mig till havet

Jag utmanar Sandra, Fia K, Fia m 3, Sofi och Anna L.

Wilgot tackar!

Wilgot tackar för uppvaktning och alla fina presenter som han fått. Firandet har pågått i dagarna tre. Tuva hade valt present alldeles själv, det blev en ljusblå My Little Ponny. Sandra försökte få henne att välja något annat, men den är ljusblå och det är killfärg tyckte hon. Jätte fin tyckte Wilgot med massor av hår. Han fick massor av andra fina presenter. En radiostyrd bil, mjuk boll, BLINGO tröja, Nalle Phu bok, en sköldpadda till badkaret, en Volvo v70, pengar och mera badleksaker.Grattis Wilgot Peps Johannes............Idag är det din 1-års dag våran stora/lilla kille. Paket öppning och sång i mammas och pappas säng. Alla syskonen Skarp gillade din Play and learn mick, blev nästan slagsmål. Sen har du också fått ett fint set med tröja och byxor från Blingo. I morgon blir det kalas och även i helgen. Så idag ska det bakas här hemma. Tänkte att det skulle bli mazariner, toscakaka, bullar och hallongrottor. Och i morgon blir det nog att slänga ihopp en tårta.

Igår var det 1-årskoll för Wilgot på BVC 11380g och 74.5cm. Allt såg jätte bra ut. Ludwig fick också OK stämpel på 4-års kollen. 19.2kg och 108 cm. Eliwra vägede 12.4 och var 88cm. Alla växer som dom ska, skönt!

Nästa fredag ska jag på anställnings intervju som personlig assistent i Oxelösunds kommun. Kommer nog att börja som tim vik. Skönt att veta att man snart kommer hemifrån.

Nej, nu ska jag slöa en stund innan ja börjar med bakandet!!!!!!!!!!!!!!!!!

Favorit bild på Elwira!


Trött Elwira!


RSS 2.0