Grattis alla mammor på Morsdag!


Kroatien i höst, bara mor och jag!

Kroatien

Vi får se om mor och jag reser till Kroatien eller kanske till Sicilien i höst...

GB Glace...



Glasskarta från 1976, året som jag föddes. Sitter just nu 2010 med en 88:an i handen! Alltid lika god. Kolla in priserna.

Klippning...




Nu är alla barnen Skarp nyklippta, mamman med och pappan har kört med rakmaskinen. Emelie kom förbi och klippte oss i söndagskväll.

Busfrön i hängmattan!


Flera fina tapeter från Midbec...

Klicka här för större bildKlicka här för större bildKlicka här för större bildKlicka här för större bild

Dom här tapeterna blir det nog...



Den randiga tapeten fast i färgställning som bilarna röd, blå, marinblå. Den ska tapetseras vågrätt som fondtapet och i skrivbords delen (där garderoberna står nu). Ev. köper vi ett påslakan set randigt och med bilarna i flera färger.

Skrivbordet är beställt från JYSK, sista dagen i dag med bra pris, 750 istället för 1190:-. Tur att jag kollade upp hur länge sänkt pris skulle gälla.

Sen blir det att ev. köpa hyllor från MIO vita eller röda.

PartyLite



Passa på att beställa ur vårens och sommarens katalog. Hör av er om det är något ni vill beställa omgående. Ska skicka iväg en beställning i början på veckan.

Baka cupcakes..

Funderar på att baka dessa cupcakes i morgon, men kom precis på att jag inte har några bananer hemma. Får baka i morgon em istället. Typiskt men skönt att jag kom på det ny så jag inte ställt in mig på morgon bak. Ev. åker jag och barnen till Skavsta och tittar på flygen i morgon.


Vägghyllor...



Vägghylla
Gillar den här hyllan från MIO finns i färgerna vit, svart, lime, röd, orange, turkos, gul, grön, rosa. Blir nog en eller två ovanför Ludwigs skrivbord. Han vill ha det billigare från JYSK.

Får se om det blir så att jag tar barnen med mig till stan och tittar på tapeter i morgon fm/lunch. Längtar tills vi får börja göra i ordning Ludwigs nya rum. Hoppas att vi hinner klart innan dom kommer hem från Turkiet. Vi har en vecka på oss.

- Tapetsera fond vägg
- Måla dom andra väggarna
- Ta bort garderoberna och göra i ordning där dom har ståt. Lägga golv där och tapetsera och ställa in skrivbordet där.

Skrivbord till Ludwig...





Jubee

Det översta skrivbordet kommer från JYSK och kostar 750:-. Det undre kommer från MIO och kostar 1090:- för underdel och 750:- för överdelen. Tycker inte att den är snygg i denna färg med i deras katalog finns den i vit och är jätte fin. Skulle tro att vi köper det billigare från JYSK.


Wilgot tittar på barntv...


Syskonkärlek i hängmattan!


Parken Zoo

Masken

I morgon ska vi åka till Parken Zoo, mormor har fått fribiljetter. Det är kommunal som abonnerar hela parken och bjuder på mat mm. Masken ska vi åka, den åkte jag när jag var på liten.

Förslag på tapet till Ludwig´s nya rum.

Randig tapet från Midbec

Var och tittade en snabbis på tapeter igår, hittade en randig blå/röd tapet från Disney som jag gillade och den här från Midbec gillar både Ludwig och jag. Blir att åka in till Colorama någon dag för att bestämma vilken tapet det ska bli.

Olycka..



Här kan vi snacka om änglavakt. Föraren i personbilen klev ur helt oskadd. Passerade denna olycka när mamma och jag åkte hem från Stockholm igår.

Tapet till Ludwig....

Randig tapet från Midbec

Har tänkt att Ludwig ska få byta till Elwiras rum. Tänkte fixa det när Ludwig och Elwira är med mormor i Turkiet. Sandra tyckte att jag skulle satsa på en randig tapet som fondväg då intressena skiftarofta. Funderar på att tapetsera vågrätt. Blir att åka och titta på tapeter de närmaste dagarna.

Men jag kommer att sakna Elwiras fondtapet...men det får väl tapetseras i hennes och Wilgots rum framöver.

Färgglad tapet från Borås Tapeter

Elwira måste få nya skor...




Väntar på att Vincent ska börja sin rea, någon som vet något om när den börjar?????

Man glömmer så fort...






Mina nya auktioner på tradera...

http://www.tradera.com/search/result.aspx?alias=henri79



Lila/lilla toan är nästan klar!



Det ända som saknas är att koppla in vatten. Är så grymt nöjd! Nästa projekt blir att fixa flera garderober till vårat dressingroom/förråd. Sen ska vi fixa badrummet och golven i hall/lila toan och tvättstugan. Får se hur långt pengarna räcker...


Elwira sover över hos Tuva...

http://monstermorsans.blogg.se/2010/may/stolt-mamma-stor-tjej.html?_tmp=87999cb094394987dde62deaab0b614ae4b42295

Pizza- och tårtätning på baksidan...



När jag slutat jobba idag åkte jag och hämtade Sandra och Tuva. Sen åt vi pizza och tårta på vår baksida, så mysigt. Efter att vi ätit åkte Sandra och Tuva hem tillsammans med Elwira. Hon ska sova över hos Tuva i natt. Stora tjejen, andra helgen i rad som hon sover borta.
I morgon ska Elwira ha kalas, alla inbjudna har tackat ja. Vi får se om vi kan vara ute på kalaset. Hittills har vi firat Elwiras kalas och födelsedagar utomhus under ett blommande körsbärsträd. Men i år blir det tyvärr inga körsbärsblommor. I stället blommar tulpanerna och påskliljorna fint i rabatterna.


Ludwig sover i sin koja!




Elwiras 3-års dag i bilder



Hon tackar för all uppvaktning på sin stora dag! Jätte fina presenter har hon fått. Miniservis i picknikkorg, böcker, Alvin och gänget, liten docka med häst, baddräkt, badbyxor, cykellås och nyckelring med troll, målarfärger, penslar och ritpapper och så dom fina lila kläderna som hon har på sig på korten.






Barnen sover borta hos kompisar!



Tack Fia och Andreas för att ni ställde upp och passade barnen när jag var med mormor till Uddevalla och hämtade vårarn nya bil SKODA Roomster, olivgrön!

RSS 2.0