Vill köpa!


För endast 1299:- får man säsong 1-6, 35 dvd skivor. Någon snäll som vill skänka lite pengar till mig????

Väntar på Greys anatomy...


Fina Elwira!


Triss i tv tittande muppar!


Badat idag!



Så himla skönt men det fick bli ett bad på dagen inte så avslappnande med tre ungar i huset , men det får dugga ändå. Måste köpa badsalt eller dyl har inte mycket kvar. Någon som har tips på någon härlig produkt till badet?

Våffeldags hos oss!

Idag blir det våfflor och soppa med bästa mormor! Nu ska vi spela och bygga pussel.ir det

Nu blir det mys i soffan...



Film, godis, popcorne och juice står på menyn! Senare när alla barn sover tänkte jag krypa ner i ett varmt bad och hålla tummarna för att ingen vaknar!

Härlig lördag med solsken!

Henri kom förbi och hälsade på barnen och åt lunch med oss. Fiskgratäng med dill- och citronsås, mums! Efter maten stack Ludwig till Ludde, dom skulle åka in till MAXI och titta på brandbilen och trollkarlen. Vi andra tog en skönt promenad i solen och blåsten. Wilgot somnade gott. När vi kom hem myste jag och Elwria på soffan och tittade på Pippi på rymmen. HEnri gick hem till sig. När Wilgot vaknat fikade vi lite och sen gick vi till lekparken och gungade och grävde en stund. Tog några kort med dåligt resultat, bjuder på ett på Wilgot.


Middagsgäster!

Vi väntar på middagsgäster, Sandra och barnen och sen kommer Mattias när han har slutat jobba kl.17. Vi ska bjuda på fläskytterfilégryta med rostade rotsaker och till efterrätt blir det ostkaka. Det vet jag att Sandra och Mattias gillar. I grýtan har jag stekt, lök, champinjoner och fläskytterfilé. Använt stekspad och grädde som jag kryddat med salt., peppar, dijonsenap, köttbuljong och på slutet har jag lagt i röd paprika. Till grytan serverar jag också kokt broccolie, kan man lägga i om man vill. Men jag vet sen sist att ungarna inte gillade broccolin då.



Vilken grönsak är era barn och eran egna favorit? Jag gillar broccolie och sparris bäst. Men jag tycker om alla grönsaker utom selleri och brysselkål. Ungarna älskar broccolie, äter det till och med fryst. Wilgot är väldigt förtjust i tomater, Elwira i majs och Ludwig i rå potatis.

Mina trötta <3


Elwira och Wilgot...

Klicka för att stänga bilden

Elwria och Wilgot sitter i soffan och tittar på en av sina favo filmer. I em har vi varit ute två omgångar i lekparken och gungat, grävt och åkt kanna. Så himmla skönt väder ute idag. Tyvärr fick jag inte med mig kameran ut, så jag kan inte bjuda på några bildbevis.


Nöjd med mig själv!

Idag är jag nöjd med mig själv. Ibland behövs det inte så mycket för att man ska känna sig duktig. Jag har byttit alla sängkläder, gjort en skol uppgift, kompleterat en annan, tagit fram återvinning, läst, satt igång en tvättmaskin och vilat på fm. Nu ska jag snart åka och hämta Elwira för hon ska till tandläkarn och sen ska vi slänga återvinning innan vi hämtar grabbarna hos dagmamman. Innan ska jag börja på en sammanställning på musklerna och sinnesorganen. Vi ska redovisa¨på måndag.
Hoppas att den här känslan stannar kvar ett tag. Energin är inte alltid på topp. Men så kommer det nog att vara med tanke på att det inte alltid är lätt att få ihopp vardagen med 3 barn.




Min favorit blomma, Gerbera, vilken är er?

Bjuder på några gamla bilder från förra sommaren.....



Tack min vän för den nya designen!

Bästa Sandra kom förbi mig igår kväll. Hon fixade med min nya design och så pratade vi och tittade på Sofias änglar. Skönt att träffas och prata i lugn och ro, det behöver man ibland. Vuxen tid är viktigt! Annars händer det inte så mycket just nu. Väntar på att det ska bli dags att åka till Turkiet, 2 juni bär det iväg.


Mazarin ätande syskon!


Tack för fredags fika pappa! Vi älskar dig!

Barnen för ca ett år sedan



Helgens bestyr..

Vad ska vi hitta på i helgen då? Planerna ser ut så här.

Lördag - Baka norska vaniljbullar ska jag göra! Barnen har fått önska vad dom vill att vi ska baka. Muffins, chokladbollar och hallongrottor är deras önskan.
På kvällen ska jag titta på Melodifestivalen, får se om Ludwig orkar hålla sig vaken.

Söndag - Får vi främmande som ska äta upp allt fika!

hallongrottor

Oväntat gudfar besök!


Min favobakelse, vilken är er?


Vill shoppa på H&M






Ikväll har vi läst Kråkeböcker och även Pippi

Kråkes sifferbok
Kvällen avslutades med att vi läste Kråke böcker och en Pippi bok, jag, Elwira och Wilgot. Ludwig vart sur och gick och la sig. Han var nog ganska trött. Dom små ligger i sina sängar och fortsätter och läser. Jag tror att Elwira kommer att vara feberfri i morgon. Och aptit hade hon i kväll åt av all mat som serverades - Kokt torsk med äggsås och kokt potatis och broccolie, mums tycker vi alla fyra.
Nu ska jag leta reda på en sak på nätet sen får vi se om jag tittar lite på tv eller lägger mig och läser. I morgon är det dags att gå upp senast 06.00 för att hinnan till skolan i tid.

Elwria tittar på Madagaskar 2



Hoppas att hon somnar snart. Hon har nästan 39 graders feber. I natt lyckades hon spilla ut ett helt glass vatten i min säng, så vi är lite slitna både hon och jag. Vid 16-tiden ska vi hämta hem killarna som är hos dagmamman. I morgon blir det skola för mig och Elwira blir hemma med mormor.

Matsalen och en sjuk Elwira

Början på matsalen, akvariet som ska bort. Någon som är intresserad av ett 450l akvarium med engelssjösten, bottenfilter, doppvärmare, lysramp och en bänk som går att använda men inte är så snygg? Prisförslag?



En febrig Elwira som degar.

 


RSS 2.0