Helgen...

Full rulle hela helgen. I lördags kom Sandra och barnen hit på em och var kvar till igår em. Det blir full rulle med 5 barn. Men alla sov gott under natten. Dock inte jag 3 timmar i sträck sen var jag pigg...NOT.
På fm igår gick vi och lekte på Blåklockans dagis, jätte myssigt. Klockan 16 var det dags för ME&I träff här hemma hos mig. Jätte trevligt tack alla ni som kom! Henri och Mattias kom hem vid 15-tiden och tog med sig barnen och begav sig hem till dom.

Idag ska Henri och jag fixa in badkaret i tvättstugan, hoppas att det går bra. Barnen sak till dagmamman och på em blir det 5-års kalas, full rulle idag med.


Villervalla


Nu kan man se höstenkollektion, massor av fint! Saknar att det inte finns en butik i Nyköping. Så himla fina kläder. www.villervalla.se


Nattsudd

Då sitter man här för att jag inte kunde somna om efter att Wilgot ville ha en flaska, suck!
Idag ska Sandra och barnen sova över hos oss. Henri och Mattias ska åka upp till Gabriel och hämta BADKARET, yes. Längtar efter att ta ett skönt bad. Blir intressant och se hur det går med att få barnen att sova ikväll. Var till Citygross och handlade igår kväll. Det blir grekiska färsbiffar, klyftpotatis, sallad och tatziki till middag idag. Är redan sugen.

Tack Anna för hjälpen på IKEA! Nu ska det fixas mera i tvättstugan.

Nu har Villervallas höstkollektion släppts! Jätte fina mjuka kläder. Blir till att lägga ut ännu mera auktioner på tradera. Rensar för fullt här hemma. Anna och jag ska stå på Loppisen på Rosvalla den 27/9. Hoppas på att bli av med alla babysaker och div annat. Kläderna som blir över ska jag ge bort till bättre behövande. Har inte plats att spara allt tills nästa Loppis.

I veckan blir det full rulle, börjar redan i morgon med ME&I träff. Hoppas kunna få ihopp 16 gäster. Då får man ett jätte fint påslakan set. VILL HA!

Tisdag - Lansering i Linköping PartyLite
Onsdag - BVC med Wilgot kl.14, På kvällen startvisning med Maggan kl.19
Torsdag - Öppet hus mellan 10-16

Var på Blomsterlandet och handlade nya ute höstblommor. Hittade en blomma som hetter Chokladblomma. Men det stod så lite om den så jag vågade inte köpa den, tyvärr. Den luktar choklad, fanns bara en kvar. Får bli en nästa år.
Chokladblomma

Cosmos atrosanguineus
En chokladdoftande, mörkt purpurröd skönhet. Odlas gärna i kruka. Knölarna övervintras frostfritt, tex. i krukan. Blir ca. 60-90 cm hög. 1 knöl.


PartyLite Onsdag 2/9 kl.19

Då är ni välkommna hem till mig på PartyLite visning. Min startvisning med med en annan konsult. Kanonerbjudanden som ni inte får missa. Helt ny katalog mend nya ljushållare, Ljus, spa produkter, dofter och färger. Tillfälle att boka in era egna visningar under hösten och se vilka erbjudanden som ni får ta del av som värdinna/värd. Gå gärna in på hemsidan och läs www.partylite.se
Nu ska jag titta i nya katalogen!!!

För er som inte har tillfälle att komma på onsdagen kommer jag att ha öppet hus på torsdagen mellan 10-16. Hör av er om tiden inte passar, så hittar vi en annan tid.

Varmt välkomman till mig på PartyLite visning / Maria-Therese


Idag Me & I och Party Lite

På fm idag ska Henri åka in till stan med sin syster, jag vara hemma med barnen och fixa/plocka/sortera. Håller på att rensa..... När Henri kommer hem ska vi fixa i tvättstugan. Kl.17 ska Sandra ha Me & I träff, ska ditt en stund för att kl.18 skriva papper för Party Lite. I september ska jag bli konsult för Party Lite. Ni som vill boka hör av er!


Ni har väl inte missat att jag har ME and I träff på söndag kl.16. Hoppas på att vi blir många. Nya värdinnegåver från en värdinnepalett och jag vill ha ett påslakanset. Inget köptvång kom och umgås och fika jätte gott fika. Hoppas på fint väder så vi kan sitta ute. Barnen är välkommna! Meddela mig om ni kommer så att jag vet hur mycket fika jag ska baka.


Tvättstugan

Nu är väggarna helt klara i tvättstugan, har varit ett tag men vi har inte haft tid att fixa där inne. Idag ska det upp inredning och i helgen ska det hämtas badkar. På ett eller annat vis.
I veckan ska vi köpa badkarsblandare, vi har bestämt oss för FM Mattson Garda så himla fin tycker vi.


Sen i badrumet ska vi ha Garda duschblandare och handfatskran. Inte den billigaste men men.

Tradera

Då var första dagens tradera auktioner klara (igår kväll). Är jätte nöjd. Skönt med lite inkomster. Intressant och se vad resten ger. Det har blivit mycket roliga utgifter på sistone bla. 6 par skor betalt för 4, röda och svarta underdelar till killarna, färg mm.

Är så nöjd med min senaste tradera vinst, 140:- för pantalonger och tunika från BLINGO. Sen blir det att lägga ut ännu mera auktioner. Hittar bara mer och mer här hemma.

stKanonsnyggt set Blingo stl 92 (98/104)

Extärn hårddisk

Nu har vi beställt en e-hårddisk. Ska bli skönt att flytta alla kort man tagit sen barnen föddes. Men jag måste nog gå igenom alla kort innan vi för över dom. Tur att det är kul att titta på gamla kort.

I natt har alla barn sovit gott! Wilgot blev hostig och hes igår kväll så han fick astma medecin och blev mycket bättre. Ska ringa bvc och höra om han ska vaccineras mot svininfluensen, eftersom han har besvär/haft besvär. Men det är upptaget just nu.

Efter att jag lämnat barnen blir det långpromenad med Neolotta!

Grattis!

Fick precis veta att Ewiras gudföräldrar ska bli föräldrar i februari, jätte kul! Grattis Johannes och Josefine. Ni kommer att bli underbara föräldrar.attrar.

Föda barn...
Wilgot när han precis kommit till världen, våran lillskrutt som nu väger över 10kg.


Elwira ca.1.5h. Har tyvärr inget kort i datorn på nyfödd Ludwig. Hade ingen digital kamera då, måste skana in han s babykort

Sitter och smsar med en vän som håller på att föda barn. Är spännande man undrar hur det är och tänker på sina egna förlossningar. Känns lite konstigt att man aldrig ska födda barn igen. Inte för att jag vill ha flera barn men bara vetskapen om att man aldrig själv får uppleva att föda igen eller vara gravid. Om jag hade varit uska skulle jag nog vilja jobba på BB. Man kanske ska utbilda sig till undersköterska men det är lång väg till att bli BM.

Måla måla

Straxt ska jag fortsätta att måla, en vägg är redan helt klar. vägen. Ungefär så här ska det se ut i tvättstugan på ena  vägen. På den vägen som är klar ska det sättas upp torkställnignar som ni ser nedan. Dom går att fälla ner, jätte smidiga.

ANTONIUS TorkställningANTONIUS 3 sektioner/ hyllor

Uppe med tuppen!

Vid 5-tiden tyckte både Wilgot och Elwira att nu är det dags att gå upp. Men det är bättre att Elwira sover på natten och går upp tidigt. Nu leker dom och tittar på Pippi film. Elwira är tokig i Pippi. WIlgot tränar för fullt med att ta sig fram på två ben längs med soffa och annat i lämplig höjd. Han tycker också att det är jätte kul att leka med Elwiras små leksaker, dom är goda/intressanta.

Barnen hade det jätte bra hos dagmamman igår. Hämtade dom i skolskogen vid Peterslund. Lagom skitiga och blå av blåbär, härligt. Jätte glada att se mig och sin lillebror. Inte långt kvar innan alla tre ska vara hos Marie och Yvonne. 2,5 månad går for, för fortt. Själv ska jag ta tag i framtiden snart, ringa runt och höra om jobb. Hoppas att det fixar sig.

Idag ska vi väva klart i tvättstugan och måla alla väggar med färg Gardenia från Alcro blev det. Har redan målat en väg och det blev kanon fint. Är så nöjd med val av färg. Sen är det golvet som ska fixas där inne. Men det vet jag inte om det blir nu. Ska köpa klinkers, golvvärme och fixa nya golvbrunnar. Vi har bestämt oss för att installera el golvvärme inte vattenburen.
Till badrummet ska det inhandlas gipsskivor till väggarna och allt som skall användas till att kakla och foga. Golvvärme, handfat, kakel, klinkers och duschvägg har vi. Vi måste också köpa badkars- och duschkranar, inte billigt! KAnske man ska titta på blocker om man hittar något där.

Härlig sommarbild, syskonkärlek!


Tradera

Nu har jag börjat lägga ut lite auktioner på tradera, många flera ska det bli. Hoppas hinna/orka lägga ut ikväll igen. Vårat alias är Henri79.
Kom precis  hem från dagmamman, gick jätte bra att lämna barnen. Wilgot somnade på vägen hem. Straxt ska jag och W åka till stan och köpa mer grundfärg och vanlig färg. Vi (Henri och jag) vävade nästan hela tvättstugan igår och grundmålade ett varv. Gick jätte bra, blev inte osams en ändå gång! Ska bli så skönt/kul när det är klart. Just nu är det lite rörigt.

Sofi kul att du vill köpa sängmobilen, vet du hur den ser ut? Det är inte en sån som hänger utan som en speldosa som man sätter fast på kanten av sängen. Den blinkar och spelar olika musik/ljus som man kan reglera ljudet på. Kanon bra är den! Sen kan barnen trycka på en knapp själva.

Nej, bäst att sätta fart.................!

Tvättstugan

Nu har vi satt upp väv på en av väggarna i tvättstugan. Gick jätte bra och alla tre barnen skötte sig exemplariskt under tiden. Nu tar vi en pause. Kommer nog väva klart idag, förhoppningsviss och så blir det att måla med färg i morgon och på onsdag. Man använder samma färg som klister och grundfärg, jätte smidigt. Sen ska alla rör målas. Kommer att bli så fint när det blir klart. Vi ska ha badkar i tvättstugan, vi har fått ett av Henris kompis Gabriel. Henri och Mattias ska åka och hämta det i Nynäshamn när det passar. Inte så lätt att hitta en tid som passar alla. Men förhoppningsvis så blir det snart för jag längtar. Har inte haft badkar på snart 3 år. Tror att jag badat badkar en ggr sen vi rev ut vårat, hemma hos Malin och Linus. Ungarna kommer att älska att bada!

Längtar...

Nu vill jag att kläderna från Me and I ska komma. Ludwig har frågat flera ggr efter sin motorcykeltröja, den kommer att bli en favo tröja. Idag ska jag försöka få ut en hel hög auktioner på tradera. Har inte plats för allt här hemma. Är det någon som är intresserad av babygrejer?
- gym
- täcke och kudde
- sängkläder
- sängmobil vanlig och en på batterti med fjärrkontroll (kanon bra) Fischer price
- nappflaskevärmare/ barnmatsburkvärmare
- amningskudde
- barnstol IKEA
- barnstol att hänga på bord
- div. leksaker
- massor med fina kläder för 10:- plagget
- barnböcker
- flecce overaller en brun med moln storlek 62 och en rosa med moln storlek 80 (så himla fina)
- barnskor
- blöjhink
- solsäng att ha på stranden

BLINGO träff

Idag har jag haft BLINGO träff, jätte lyckat och gott fika, After eight chokladkaka med grädde och morotskaka. Jag inhandlade kläder till mig, Elwira och Ludwig. Wilgot fick inget idag. Detta blev det idag. Tröjan till Ludwig, tröjklänningen till mig i 146/152 hoppas att den passar, Skjortkläningen och gröna pantalonger till Elwira. Pantalongerna ska också matcha henner stads tunika från Me and I. Helt underbar grön nyans. Ni kan se alla kläderna på blingo.se.


Tänder!

Nu har Wilgot fått sin första tand, stora killen! Så nu är det tre som man ska borsta tänderna på, jippie............not! Ludwig är duktig men Elwira gillar inte tandborsten. Hoppas Wilgot är duktig som storebror.

Gårdagen....

Nu är man ny klippt och fin inför helgens 120-års fest. Passade på att lämna dom stora hos Fia med tre när jag klippte mig så dom fick leka en stund och jag titta på dom fina Blingokläderna. Ludwig har redan bestämt sig för en tröja ev. får han en till.

På em spolade vi av på baksidan och gjorde fint med nya grillen och parasollet, blev jätte myssigt. Ska snart handla lite fina höstblommor till krukorna. Men än så länge tycker jag attt det är för tidigt med höstfröjd. Våra luktärter blommar för fullt vid dammen, luktar underbart.
Sen blev det grillning med fam Arntsen. Fläskytterfilé, kyckling,korv,  tatziki, sallad, rödvinssås (som inte jag kan vara utan) och fetaost, mums mums. Det var lite kyligt men vi ville sitta uta så det var bara att klä på sig långärmat. LIte skönt när man inte haft det på hela sommaren. Efter maten flyttade vi in i köket och spelade skippo, ett finsk kortspel. Till maten darck vi god drink. Bacardi vattenmelon med fruktsoda och melon. Kommer bilder senare idag, då jag inte är hemma och skriver detta.
Nu har Ludwig sovit borta själv för första gången, han följde med Elias hem. Och killarna har sovit gott hela natten! Hoppas att det går lika bra att vara stora killen med mormor på Kreta. Snart dags för dom att åka. Blir skönt för Elwira att vara själv med lillebror en vecka.

Första Me and I träffen

Ludwig får t- rex och motorcylektröjan.
Wilgot får monster tröjan och den grön grodplyschen.
Elwira får brun kattröja, indianlily, medaljong bäbis tunika och stadtunikan.
Själv får jag medaljontunikan och matchande strumpor strumpor.

Tur att mamma var med så blir det inte så dyrt för mig. Jag har världens bästa mamma och barnen har världens bästa mormor. Ni sominte redan vet det.

I morgon ska jag klippa mig. Skönt och få känna sig snygg igen. På em ska vi grilla med fam Arntsen. Nu har vi rivit eller mest Henri rivit ut tapeterna i tvättstugan. Spaklat och sippat. Så nu ska vi börja sätta upp väv. VAr och handlade en del idag. Men jag kan inte bestämma mig för vilken färg vi ska ha. Men det lutar åt beige så man kan matcha vilka handukar och dyl. som helst.


Me and I träff

höstkollektionen

Alla som vill är välkommna hem till mig söndagen den 30/8 kl.16.00. Då får ni titta på fina kläder och fika.

Besök på IKEA

DUKTIG MinikökDen här skulle jag vilja köpa till barnen! Blir att önska sig i julklapp.


IKEA

Straxt ska jag och Ludwig åka med Anna och Elias till Ikea i Lindköping. Ska inte köpa något speciellt idag, mes med som sällskap.
Vi säljer nog våran varmvattenberedare för 1500:- idag, skönt att inte behöva slänga den och tjäna en hacka.

Me and I´s höstkollektion

cowboyharryt-rexarindianlilystadstunikakattcanvasbrallor medaljongtunika mamma medaljongstrumpor till mamma, 2-pack

Här är några av mina favoriter. Blir svårt att välja då man är van att köpa allt som man vill ha. Blir att rensa ungarnas garderob och lägga ut på tradera. Dom behöver igentligen ingenting i klädväg...men men!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0