Tjejkväll/killkväll

P.S. I Love You

Igår kväll var jag hos Sandra och tittade på film PS. I love you. En riktig tjejfilm, helt klart sevärd. Det blev också en del tjejsnack. Mattias åkte hem till oss och tittade på film med Henri och Kim. Kim är en av Henris bästa vänner och Ludwigs gudfar. Ludwig är helt tokig i Kim och tjattar på honom hela tiden.

I em fick jag Partylite leveransen. Så nu är det bara att komma förbi och hämta era ljus mm. Wilgot har hållt sig vaken från 11 till 18 idag. Hoppas att han sover hela natten.....

På lördag ska jag och Ludwig åka med Sandra och Tuva till Kolmården, myssigt att åka med dom stora bara. Nästa vecka är det Astrid Lindgrens värld som gäller tis till ons. Vi har hyrt en stuga, ska bli myssigt. Sen på torsdag kväll ska Henri och Ludwig åka finlandsfräja med Marita och Sebbe. Gissa om kusinerna kommer att ha kul ihopp?!

Sitter och väntar på att klockan ska bli 20.00. Ska titta på Unga mödrara på 5:an. Jag älskar att lyssna på norskan.

Glad Wilgot



Så här glad var Wilgot första gången han ställde sig upp.

Välkommen på....





Söndagen den 16/8 kl.16.00 är det dags att komma och titta på Blingos höstkollektion. Hoppas att ni är många som vill komma och handla.

Trötta barn!

Varför ska det vara så svårt att lägga sig på kudden och sova när man är helt slut? Har bråkat med Elwira i 1h, men nu sover hon! Hoppas hon sover hela natten.
Wilgot sover gott brevid mig i vagnen. Han har lärt sig att stå så det är svårt att komma till ro i sängen. Tränar för fullt med att resa sig i sängen men han kan inte sätta sig än.
Tur att Ludwig somnar utan problem i sin säng.

Backlucke loppis!

Igår stod jag på Jogersös backluckeloppis och sålde. Det gick bra trots dåligt väder. Sålde för 725:-. Dom tog ingen avgift eftersom det regnade. Men det kom mycket folk ändå. HAr massor med saker kvar och mer att rensa ut så det blir npg flera ggr. Mamma var med och hjälpte till och hon blev helt såld. Hon gillar att sälja. Mamma och pappa ägde affär ihopp från jag var 8 år. Mamma slutade jobba där när jag var typ 18 och vid årskiftet avvecklade pappa affären och flyttade den från Flen till en lokal i Nyköping. Så hon kan sälja min kära mor!

Snart ska jag och Sandra åka till Hälleforsnäs och hämta en Lo loftsäng till Leo. På em ska jag med barnen till Skrakvägens lekpark. Sara och barnen kommer ditt och jag tror att Sandra skulle hänga på också. Ska ta med kameran och ta lite bilder. Nej, nu ska jag fixa lite mellis till em innan jag hämtar Sandra.

/ Kram

Nu är vi tillbaka här igen!

Efter hjälp från blogg.se så kan jag blogga här igen. Fick problem med inloggningen när jag ändrade min e-mail adress, hamnade då på min första blogg som jag aldrig använt (mthess.blogg.se). Där kan man läsa vad jag skrivit under tiden jag inte skrivit här.


Fixning

Här hemma är det full rulle. Vi håller på och röjer i förrådet och ska nu sätta ihopp våra nya garderober. Tvättstugan är full med saker som ska med till bakluckeloppisen på tisdag. Först ska det flyttas ut i garaget, tänkte jag. Det finns massor med bra saker som jag hoppas att någon vill köpa. Sen ska jag sortera barnkläder och lägga i kassar efter storlek tänkte jag. Märkeskläderna ska säljas på tradera. Har massor med nya och gamla skor som också ska säljas.

Så vill ni komma och titta på sakerna/handla är det bara att ringa så öppnar jag garageporten....tidigast på fredag. Måste hinna med att få ut sakerna först.

Säljer bla. massor med babyleksaker, blöjhink, hänga på bord matstol, babysollift att ha på stranden, badbyxor tjej, bilbarnstol, babysitter, marinblå åkpåse, ev lift marinblå, paraplyvagn, barnböcker, ev. duplo

Sko shopping på Vincent igår 50% rabatt

 



Jag älskar verkligen skorna på Vincent. Så igår slog jag till och handlade till alla tre barnen.
Wilgot fick ett par bruna i skin lite öppna skor och ett par blå skin gympaskor. Jätte fina som han kommer att kunna ha tills nästa vår.
Elwira fick ett par röda kurbits målade stövlar och ett par ljus rosa skin singoalla med hjärtan på.
Ludwig fick ljusgröna stövlar med mönster på, ett par svarta sandaler och ett par bruna snygg gympaskor i skin. HAn är jätte nöjd och jag super glad för han har inte velat ha Vincent skor förut.
7 par nya skor står nu här hemma och glänser!


Säljes barnartiklar

Babyskydd Acta graco med bas 200:-
Babysitter jätte fin 300:- nypris ca. 900:-
Babygym 100:-
Mobil till sängen Fischer price 75:-
Speldosa till sängen Fischer price 100:- (massor av olika ljud, fjärrkontrol och lampor)
Div. olika leksaker, gossedjur, böcker.
Kläder till både tjej/kille storlek 50-104 Ihopp plockade påsar, märkes kläder separat!
Lekmatt Fisher price 20:-
Påslakan och lakan 25:-
Filtar 20:-

Kom gärna förbi och titta. Kommer att stå på Jogersö på tisdag och på Rosvalla i september. Men det går bra att komma hem hitt och titta/handla.

Ont i halsen

Ludwig har ont i halsen och feber. Så nu väntar jag på att ringa till VC. Elwira mår bra så hon får gå till Solrosen ändå. Skönt att slippa följa med till VC om vi får en tid. Återkommer när jag vet mera.

Shopping

Småfolk t-shirt barn med träd grönSmåfolk t-shirt barn med träd rosaSmåfolk Heldräkt gul med racerbilarkaniner orangemoln T-shirt brunrandiga brallor

Nu har jag beställt barnens första kläder från Småfolk. Kul att hitta fina kläder på REA. Det blev lite från Me & I också. Dom randiga brallorna kostar nu 100:-, har kostat ca.260:-. Ludwig älskar dom.

IKEA

I morgon blir det en tur till IKEA. Ska inhandla garderober, tvättstuge inredning och ett sideboard, tänkte jag. Får se hur mycket jag orkar bära och får plats med i bilen. Hoppas att allt som jag vill ha finns hemma. Garderoberna ska ut i förrådet - vårat blivande dressingroom/arbetsrum för Henri. Just nu har jag och Wilgot ingenstans att ha våra kläder, byrån där vi hade våra kläder blev lacknafte indrankt för ett tag sedan. Så vi behöver få ordning på våra kläder. Sen är det meningen att alla andra familjemedlemmar ska få egna garderober också. Men just nu finns inte pengar till det. Tänker satsa på 1m och 0.75m bredd. Tror att det blir bra. Ser framför mig hur snyggt/praktiskt det kommer att bli när det är färdigt.

Nästa projekt blir att börja måla i badrummet och tvättstugan. Måste fixa väggarna i tvättstugan så vi kan använda badkaret. Som vi ska hämta hos Gabriel i Nynäshamn. Blir nog väv på väggarna. Måste kolla hur mycket det kostar med kakel. Det enklaste vita.

Wilgot 8 månader


Dagen i bilder....


Kolmården

Då var man hemma efter en hel dag på Kolmården med mormor och dom stora barnen. Kanon dag! BAmseland, Kulmården med bad och lek, fågelshow, bergådalbana med Ludwig, Jeepåkning för barnen, kaffekoppar och så massa djur förstås. God matsäck Orrestarullar - Recept

Tunnbröd som man rullar ihop med -
Rostbiff
Potatissallad
Purjolök

Båda barnen somnade gott i bilen på vägen hem. Nu väntar vi på grekisk mat som Henri och Gabriel är och hämtar, mums!

Får se vad som händer i morgon. Bilder från dagen kommer senare...........

Astrid Lindgrens Värld



4-5 augusti blir det Astrid Lingrens Värld för hela slanten. Jag, Elwira, Ludwig och mormor har hyrt en stuga som vi ska övernatta i. Ska bli så myssigt, hoppas att det blir bra väder.

Längtar!

sommarsmulan

Någon mer än jag som är nyfiken på höstens kollektion?! Jag kommer att ha en träff i augusti med Fia som, tar över efter mig. Återkommer med tid och datum.

Ljus party

Alla är välkommna hem till mig den 15 Juli kl.17.30 på Party lite.  Möjlighet att prova på fotbad, ta med egen balja och handduk. Massor med bra erbjudanden. Skriv här eller ring mig så jag vet hur mycket sallad jag skall göra. Inget köptvång. Kul att bara träffas och snacka lite.

Kiwi & Jordgubb
Kiwi/Jordgubb ska jag köpa. Just nu har jag tänt Passionsfrukt/ papayasorbet. Luktar jätte gott. Är nyfiken på den nua doften bambu.

NYHET! Passionsfrukts- & Papayasorbet

NYHET Bambu

Trollen Skarp


Wilgot kryp tränar för fullt!

Ludwig spexar efter kvällsduschen!

Elwira mysser på soffan, trött och ny klippt. Jag provade att klippa henne idag. Blev OK tycker jag. Har aldrig klippt frisyr förut, bara toffsar på alla barnen. Tur att hon har vågit hår. Nästa gång kanske vi provar frissan.

Länge sen sist!

Massor har givetvis hänt sen sist!

Idag har jag och barnen varit till Vivesta en sväng efter att jag hämtat dom på Solrosen. Mormor var också med. Alla barnen badade. Tror att det är minst 23 grader i vattnet.
Igår var jag och mormor på Femöre utan barn, så himla skönt med egen tid!

Ev. kommer jag, mormor och dom stora barnen åka till Astrid Lindgrens värld i augusti. Vi tänkte hyra en stuga så man kan gå 2 dagar. Sen kanske hela familjen åker och hälsar på lite kompisar ev. till Uppsala.

RSS 2.0