Lapptop


En sån här fin dator finns snart hemma hos oss, skönt att kunna ta bort dataskåpet i vardagsrummet. Om en stund ska vi åka till banken och se om vi får låna till en bil. Mycket som händer här hemma just

Provkört!

Klicka för att se nästa bild

I veckan var vi och provkörda Skoda Roomster, vi är sålda! Provade med tre bilbarnstolar i basksättet och det fungerade kanon bra. I veckan ska jag ringa bilfirman och höra mig för, blir kanske en tur till Göteborg.

Blingo Elwira med toffsar i håret!


Inbjudningskort till Elwiras kalas



Måste köpa inbjudningskort till Elwiras kalas. Ska försöka hitta Tingelingkort. det blir Tingeling tema på hennes kalas i år. Ska leta vidare.



Då har jag beställt inbjudningskort till Elwiras kalas och även till Ludwigs kalas. Hittade fina saker på www.kalaslagret.se.
INBJUDNINGSKORT TINGELING

Grattis världens bästa mamma/mormor!

Grattis till jobbet på Carema hemtjänst. Du är alltid bäst!


Utförsäljning av ljusstakar PartyLite



Fyrkantigt pelarljus Mullbär 75:-
Flora 3st ljushållare 150:-
Höstlöv 3st 150:-
Illussioner 2st 99:-
Guldmosaik teljushållare 99:.
Gyllene päron teljushållare 149:- ord. 389:-
Dessertljus stor Mullvär med vaniltvist 199:- ord. 289:-
Snäckor 2st 149:-
Rumsdoft grapefrukt 75:-

Dagen i bilder


Dagens shopping på IKEA.....

6 st Börje stolar med vitklädsel blev det. Är nu på jakt efter den svarta klädseln som tyvärr var utgående och slut på IKEA Kungenskurva. Hoppas att den går att få tag på, inte så praktiskt med vit när man har småbarn. Så i morgon kväll blir det att skruva stolar och bord, spännande. Shoppade också ramar och lita annat småt och gott.

BÖRJE StolBÖRJE Stol
GRUNDTAL ToalettrullehållareGRUNDTAL Glashylla
PANNÅ TablettVÄGHULT Ljus

Oriflame!?

Swedish Spa


Någon som vill beställa Oriflame? Titta på hemsidan och hör av er till mig omgående. www.oriflame.se


Några bilder från Kryssningen


Wilgot datahackers!


Hemma SPA


Annons på BLOCKET



Under kvällen kommer annonsen att läggas ut på BLOCKET, säljer dessa 14 par skor i olika storlekar. Hör av er om det är några ni är intresserade av. http://www.blocket.se/sodermanland/Barnskor_26891965.htm?ca=12&w=1

Har även 1 1/2 pappkasse med FLEXI TRACK som jag vill sälja. 3 bilar med fjärrkontroller och olika tillbehör till banan. 200:-

Någon som behöver en spjälsäng och lakan/påslakan till spälsäng? Har en från IKEA den billigaste som jag säljer för 100:- utan madrass.

Födelsedags present till Elwira

Baddräkt - 80% Polyamid,20% Elastan
En present är inköpt till Elwira, vår egna lilla MY!!! Tittade på flera fina klänningar på Lindex, men kunde inte bestämma vilken jag skulle köpa till henne. Hon får nog följa med och välja själv. Dom har två tycker jag är fina.

Tunika - 100% BomullKlänning - 100% Bomull

Toa renovering...

Nu har vi påbörjar renoveringen av våra lila toalett. Rivit ner tapeter och börjat spackla. Skulle ta bort handfatet nu ikväll men det får tyvärr vänta då vi köpt fel storlek på "balofixerna".

Ska göras lista
- spackla
- måla rören
- ta ner handfat - gjort
- ta bort lister
- slippa
- tapetsera
- sätta upp nya lister runt golv och fönster
- sätta upp kakel eller plexiglas, lutar just nu åt jätte stora vita kakelplattor liggandes
- nytt handfat - inköpt
- toarullshållare
- handdukshållare (måste införskaffas)
- hylla/skåp (måste införskaffas)
- sätta upp spegel
- skulle vilja köpa ny toalett med det får nog vänta tills vi fixar golvet eller den går sönder.


Vårat blivande handfat....


Auktioner

10 auktioner har jag lagt ut i kväll, mer orkar jag tyvärr inte idag. Men 10 är bättre än noll. Är helt slut i kroppen och knoppen blir snart sova på soffan med gubben. Henri vill se film men jag vet att jag kommer att somna. Demat idag och igår kväll jobbade jag på INVITA. I morgon blir det Dema igen, juice, smoothie, musli och bröd bjuder jag på från Pauluns.

På lördag är det dags 14.10 går bussen till färjan. Ska bli så skönt att komma bort och bara umgås med Henri, Sandra och Mattias. Äta och dricka gott och njuta av att vara barnfria tillsammans. Kommer inte ens ihåg när vi var det sist, måste vara innan Wilgot föddes i allafall.

Ludwig och Elwira har gjorde varsin jättefin vårtavla igår på ateljén.  Fotade precis för att lägga ut här, självklart dog batteriet när kortet var taget, typiskt. Blir att ladda telefonen och lägga ut bilden senare.



Här kommer den utlovade bilden.


Bildproffsen

Om ni går in på www.bildproffsen.com och tittar under porträtt syskon så kan ni se mina tre blingoungar! Så himla kul att dom vill använda kortet. Och så ska dom hänga upp kortet i ateljen. Ni kan tro att jag är stolt!


Tiden går snabbt..........






Kortet som togs när Wilgot var nästan nyfödd för 1 1/2 år sedan. Och i morgon ska jag hämta förstoringar och foto collage från fotograferingen i höstas. Spännande! Mormor har beställt porträtt bilder i svart/vit, en på varje barn. Vi ska ha tre små bilder överst, porträtt bild på Elwira och en på Ludwig i svart/vitt och helkropps bild på Wilgot i färg. Under en stor bild på alla tre tillsammans,(bilden nedan).


Dags för nya auktioner på tradera....

Fotat massor med kläder och skor som jag ska lägga ut på tradera ca.40st. Och nu har jag laddat in dom i datorn, men det får räcka för ikväll. Hoppas att jag hinner/orkar göra klart auktionerna i morgon. Hela dagen har gått i 110 känns det som. Tänkte ta det lugnt och bara softa, med så blev det inte. Elwira plockade ner alla sina böcker från hyllan och sen blev det så att mamma sorterade och plockade med allt överallt............. Någon som är intresserad av Flexi track banna med tre bilar och div. special grejer? Plockade bort den ur stora lådan under Ludwigs säng, nu är det små lego i den. Barnen har fått "låna" av min kusin som bor i USA.
Benjamin kom över och lekte med Ludwig från 10-tiden till 3-tiden. Dom hade jätte kul. På em gick dom ut och rullade megastora snöbollar tillsammans med Elias. Sen kom hela blöta gängen in och lekte med legot och hade jätte kul. Roligt för killarna som kommer att börja spela fotboll tillsammans den 14 april.
Vid 3-tiden kom fam Samuelssons och vi fixade middag grillat stod på menyn och till efterrätt blev det gino, varm frukt/bär med choklad, mums!

   


Blivande toalett tapet!


Solskens killar!


Benjamin och Ludwig i solskenet på elskåpet utanför oss.

Snöbilder från Mars

Ars

Påskharen har varit här..........

Igår och i natt har påskharen varit på besök hemma hos oss. Kul och se ungarna letandets efter påskägg med fint innehåll. Alla barnen fick varsin keps och hela familjen fick ett stort ägg fullt med godis. Av mormor fick barnen också fina påskpresenter. Elwira fick trosor och Polly Pocket docker. Ludwig fick en Ben 10 lego figur och Wilgot en traktor. Alla presenter var väldigt uppskattade

Idag åkte vi till min moster i Stockholm och åt god påskmat. Alltid lite extra jobbigt att hålla reda på barnen när man är hemma hos folk som inte har barnvänligt hemma, men det gick över förväntan. Wilgot och Elwira var påsk kärringar men jag missade tyvärr att fota igen, suck! Lagom trötta satte vi oss i bilen och i Södertälje tänkte jag passa på att tanka. Men det gick inte så bra eftersom min plånbok var kvar i hallen hos min moster. Så det var bara att köra tillbaka och hämta den. Men tillslut kom vi hem ca. 1h senare. Hoppas på sovmorgon i morgon. Wilgot har sovit jätte bra i ca. 2 veckor nu, ingen välling efter läggning.

I morgon ska vi äta lite påsklunch här hemma. Köttbullar, prinskorv, gravad lax, sill, ägg och potatis. På em får vi besök av vänner och ska bjuda på porterstek med tillbehör, längtar redan.

Nu ska jag fixa ett vinter kollage...........

 


Glad Påsk önskar Wilgot med familj


RSS 2.0