Uppe med tuppen!

Vid 5-tiden tyckte både Wilgot och Elwira att nu är det dags att gå upp. Men det är bättre att Elwira sover på natten och går upp tidigt. Nu leker dom och tittar på Pippi film. Elwira är tokig i Pippi. WIlgot tränar för fullt med att ta sig fram på två ben längs med soffa och annat i lämplig höjd. Han tycker också att det är jätte kul att leka med Elwiras små leksaker, dom är goda/intressanta.

Barnen hade det jätte bra hos dagmamman igår. Hämtade dom i skolskogen vid Peterslund. Lagom skitiga och blå av blåbär, härligt. Jätte glada att se mig och sin lillebror. Inte långt kvar innan alla tre ska vara hos Marie och Yvonne. 2,5 månad går for, för fortt. Själv ska jag ta tag i framtiden snart, ringa runt och höra om jobb. Hoppas att det fixar sig.

Idag ska vi väva klart i tvättstugan och måla alla väggar med färg Gardenia från Alcro blev det. Har redan målat en väg och det blev kanon fint. Är så nöjd med val av färg. Sen är det golvet som ska fixas där inne. Men det vet jag inte om det blir nu. Ska köpa klinkers, golvvärme och fixa nya golvbrunnar. Vi har bestämt oss för att installera el golvvärme inte vattenburen.
Till badrummet ska det inhandlas gipsskivor till väggarna och allt som skall användas till att kakla och foga. Golvvärme, handfat, kakel, klinkers och duschvägg har vi. Vi måste också köpa badkars- och duschkranar, inte billigt! KAnske man ska titta på blocker om man hittar något där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0