Nattsudd

Då sitter man här för att jag inte kunde somna om efter att Wilgot ville ha en flaska, suck!
Idag ska Sandra och barnen sova över hos oss. Henri och Mattias ska åka upp till Gabriel och hämta BADKARET, yes. Längtar efter att ta ett skönt bad. Blir intressant och se hur det går med att få barnen att sova ikväll. Var till Citygross och handlade igår kväll. Det blir grekiska färsbiffar, klyftpotatis, sallad och tatziki till middag idag. Är redan sugen.

Tack Anna för hjälpen på IKEA! Nu ska det fixas mera i tvättstugan.

Nu har Villervallas höstkollektion släppts! Jätte fina mjuka kläder. Blir till att lägga ut ännu mera auktioner på tradera. Rensar för fullt här hemma. Anna och jag ska stå på Loppisen på Rosvalla den 27/9. Hoppas på att bli av med alla babysaker och div annat. Kläderna som blir över ska jag ge bort till bättre behövande. Har inte plats att spara allt tills nästa Loppis.

I veckan blir det full rulle, börjar redan i morgon med ME&I träff. Hoppas kunna få ihopp 16 gäster. Då får man ett jätte fint påslakan set. VILL HA!

Tisdag - Lansering i Linköping PartyLite
Onsdag - BVC med Wilgot kl.14, På kvällen startvisning med Maggan kl.19
Torsdag - Öppet hus mellan 10-16

Var på Blomsterlandet och handlade nya ute höstblommor. Hittade en blomma som hetter Chokladblomma. Men det stod så lite om den så jag vågade inte köpa den, tyvärr. Den luktar choklad, fanns bara en kvar. Får bli en nästa år.




Chokladblomma

Cosmos atrosanguineus
En chokladdoftande, mörkt purpurröd skönhet. Odlas gärna i kruka. Knölarna övervintras frostfritt, tex. i krukan. Blir ca. 60-90 cm hög. 1 knöl.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0