Dagmammorna

Idag har dom stora barnen hos dagmammorna åkt buss till Nyköping. Där tittadom på slottet och åkt soppsäck vid Vallarna. Sen blev det lunch på MC Donalds. Ludwig träffade också sin mormor på stan som fick flera jätte kramar!
Igår hade vi utvecklingsamtal för båda barnen. Dom sköter sig exemplariskt båda två. Marie hade intervjuat Ludwig. Bla hade hon frågat vad mamma och pappa gör. Mamma fikar och sitter vid datorn och pappa spelar och boxas(wii).

Jag och barnen var förbi hos Vannis och co efter Kulan. Men Elwira var så gnällig, vissade sig att hon har hög feber, stakarn! Nu ligger hon och sover gott i sin säng. Hoppas att febern är över i morgon. Hon brukar få hög feber som snabbt går ner igen. Det hade jag som liten också. Nej, nu ropar lille man för fullt på sin mor bäst att ta upp honom och se vad han vill!

Tradera

Me and I **Tröja stl 74/80** MeandiMe and I hamstertröja

Ibland gör man fynd på tradera. Smulan 25:- och Många limpsadlar 37:-. Väntar också på en grön giraffbody med ben för 85:- på vårat forum. Jag har också beställt vinteroverall och 2-delat set på rean till nästa vinter. Blir kul och se vinter kläderna i verkligheten. Väntar också på 4 hemligaplagg i 74/80. Två ska bli presenter till ett tvillingpar.

Söndag

Idag har jag varit på träff ute på landet i Nysätter. Jätte trevlig träff med 9 nya kunder, min bästa försäljning den här säsongen, Så nu har jag passerat 50.000 bara 70.000 kvar tills jag nått mitt mål. Hoppas att det ska nås. Har som mål att ha bokat 30 träffar inan den 28 feb. Det målet kommer jag att nå med 30+. Skönt!

Ludwig har lekt hela dagen med Elias 10-16.30. Ätit lunch där och varit ute i snön. Elwira har varit ute med pappa och gjort en snögubbe på tomten. Själv han jag inte med att vara ute idag. Pratat med en kompis som håller på att utbilda sig i healing kul. Nästa gång vi träffas ska hon få praktisera på mig! Har inte fått healing sen dagen innan Wilgot blev tll.

Ludwigs nya gardinner!


Elwira på öppnas gympa!















Tack för korten Fia S! SÅ här roligt hade Elwira i fredags när hon och jag var själva på öppnas gympa. Full rulle hela tiden. Hoppade och åkte rutshkana och sparkade boll.

Vilar middag!



Visst är dom fina när dom sover? Ludwig och jag sitter i vardagsrummet, nu vaknar Elwira! Tillbaka efter att ha mysst med Elwira en stund i hennes säng. Har gett henne ögonsalva och det var obehagligt att vakna med kletigt öga. Snart kommer Henri hem och då ska jag gå ut med barnen. Kanske går vi hela familjen upp till Peterslundsskolan och leker med Samuelssons.

Härligt väder!

Vilket härligt vinterväder vi fått idag. Blir att gå ut en sväng på em när det är lite varmare. Ungarna leker för fullt inne i Ludwigs rum. Själv ska jag fortsätta med gardinnerna, vet inte om jag ska ha hel långa eller kortare! Får väl läga ut bild här så får ni hjälpa mig att välja. Symaskinen ropar....

Gardinner och barnvakt

Ludwig ska få nya gardinner. Köpte tyg på Åhlens igår. Världskartan med djur på, jätte fint. Ska snart sätta igång och sy tänkte jag. Det blir med öljetter så att det blir lätt att dra för gardinnerna nu när det börjar bli ljust ute. Ludwig har haft röda gardinner med djur på nästan sen han var nyfödd, så det var dags för nya. Någon som är intresserad av att köpa dom för billig peng? Dom är också med öljetter 75cm breda tror jag att dom är.

Idag var jag först på öppnas gympa med Elwira. Hon sprang runt som en toka. Hoppade och åkte ruschkana och sparkade boll. Sen åkte vi till fritids och hämtade Jeremy och sen till montessori och hämtade Benjamin och William. Det gick jätte bra. William följde med utan någon som helst protest! Det hade vi inte riktigt räknat med vare sig Fia eller jag. Sen åkte vi hem till Ludwig och Wilgot. Sen lekte killarna och Elwira hela em. Det märktes inte att det var 6 barn här förräns Fia och Andreas kom för att hämta killarna. Vi kan vara barnvakt igen om det behövs!

När dom hade åkt hem gick vi ut en stund och fick lite luft. Elias kom ut och lekte en stund i lekparken. Sen blev det youhurt och musli till middag för barnen. Elwira ville gå och lägga sig och det gjorde hon själv i stora sängen. Försökte söva henne men gav upp. Och då satt hon och läste när jag tittade in. Nästa gång jag tittade in sov hon fast hon varit uppe och öppnat dörren, duktig tjej. Men hon var trött, sov ingen middag idag.
Ludwig och jag hade fredagsmyss popcorn och lite godis och så tittade vi på Lilla sjöjungfrun en stund. Men vi somnade båda två på soffan. Nu sover han gott i sin säng. Wilgot sover också gott i sin säng.

Nej, nu ska jag börja med gardinnerna. Lovar att jag ska sätta ut en bild när dom hänger på stången. Vi får se om det blir i morgon eller längre fram. Hoppas att det går bra att sy, var ett tag sen sist.

Blingo kläder!

Nu har Elwrias blingo kläder kommit. Ska snart åka och hämta dom hos Fia. Så i morgon blir det nya kläder på öppnas gympa. Tänkte gå ditt själv med Elwria så vi får lite egen tid.
Vi ska hämta dom stora vid 14-tiden och sen åka in till stan och äta middag, THAI-mat. Sen får henr i och dom stora ta bussen hem och jag och lill skiten åker till Vasbro och jobbar en stund.

5 i topp Me & I

Jag är så glad jag hamnade på delad femte plats i min region. Hoppas att jag kan fortsätta och sälja så bra. Tack alla mina nya och gamla kunder. Längtar tills sommarkollektionen kommer. Själv får jag se den 21 mars, då vi ska till min coach på möte. Längtar!

Ludwig klippte sig igår som ni ser på kortet nedan. Han matchar kläderna med håret. Klockan 10 idag ska jag klippa  mig. Ska köpa färg till mitt hår, dock inte blå/turkos!

Ikväll ska jag till Vadsbro på träff  och sen har jag 2 träffar i helgen, hör av er ni som vill boka nya träffar!!! Det är ni som hjälper mig att vara på toppen! TACK igen!

Mina meandiungar i nya kläder!



Förstår  inte varför korten hamnar på sniskan! Men ni får väll luta eran huvuden, sorry!

Fina



Presbild

Visst är det ett fint kort på mig och Elwira som Sandra tog i sommras. Sandra kan du lägga ut det som stort /hela kortet? Skulle tro att Wilgot mage syns på det eller hur?

Optimalprint


Så här ser designen ut på korten som vi valt! Men med våran text och en bild på Wilgot.

Inbjudnings kort!



Nu har jag fixat beställningen på inbjudningskort till Wilgots dop. Jätte fina kort med brun ram. Tänkte att Wilgot skulle få bruna band på dopklänningen. Ludwig hade mörkblå och Elwira mina gamla rosa. Idag blev det klart med cateringen av Thai mat 100:-/person. Längtar redan efter maten - vårrullar, grön curry med biff och wook med kyckling, tror jag att det blir! Mums... Nu är det bara att vänta på korten så man kan börja skicka inbjudningskorten.
 

Sandra vill du fixa fina tårtor til din gudson?

Beck

Sitter och tittar på Beck, en av mina favo serier! Nu ska jag sätta mig i soffan för filmen har börjat igen.


Våra tre trollungar!


Alla hjärtans dag

Här är det snart dags att åka i vägg på träff. Sen ikväll ska vi spela div. spel med Sandra och Mattias, ska bli kul! Hoppas att baren sköter sig med mormor och övrig släkt i stora stan. Dom var trötta när dom åkte iväg. Hoppas att dom passade på att sova i bilen. Nu ska jag sätta fart och sminka mig lite så man ser lite fräschare ut. Längtart tills torsdagens hårklippning.

Hoppas att vädret är lika fint i morgon. Då vil jag göra något kul med barnen. Kanske ut och grilla på femöre, någon som vill hänga på oss om vädret tillåter?

Grillat!

Idag har vi varit hos fam. Samuelssons och grillat. Det bled kycklingspett med klyftpotatis och rödvinssås, me like! Till efterrätt chokladpudding med grädde och hallon, me lite to. Barnen sover gott, Ludwig slocknade på soffan när han tittar klart på Barbapapa. Hans favo dvd när han var mindre. Han tycker fortfarnade om att både titta och läsa Barbaböckerna. Idag har Ludwig börjat intressera sig för bokstäver. KUL! Elwira klädde på sig overallen nästan själv idag. Duktig tjej! Wilgot han har mest sovit och skrattat åt Sandra.

I morgon är det Alla hjärtans dag så barnen har gjort jätte fina hjärtan kort hos dagmamman. Bokmärken och paljetter! Sen har dom ritat varsin teckning till mormor och fått kort från henne på posten.
Elwira och Ludwig ska åka med mormor till Stockholm i morgon. Träffa min kusin och annan släkt. Jag kan tyvärr inte åka med har två bokade träffar i morgon. Ev. ska jag, Henri och Wilgot till fam Samussons och spela spel i morogn kväll, det blir nog så skulle jag tro. Mormor barnvaktar en stund här hemma när dom kommer från stor stan. Anntagligen sover dom så hon bara behöver bära in dom i sina sängar.



Spel med barnen!

Efter middagen idag, duschade vi dom stora barnen, Ludwig under protest som vanligt. Han gillar inta att få vatten i ögonen....suck. Sen spelade vi Alfons lotto, jag och Elwira vann! Dom är riktigt duktiga båda två på att spela. Tidigare idag åkte Henri och Ludwig buss in till stan. Ludwig var så glad och hade varit så duktig hela tiden. På efm var Elwira och jag ute en sväng med Anna och Linnéa. Kul och prata lite strunt med granfrun. Nu sitter jag och väntar på att få åka på min yoga, ska bli så skönt. Blir intressant och se hur det går, var länge sen sist!

Lördags godis!

Nu har vi varit på en blöt promenad till Tempo. Blev 2 liter mjölk och lite godis, mums! 
Elwira tycker att lillebror ska träna lite i gymmet. Så det roar dom sig med nu. Ludwig tittar på Wallace and ..... Och jag ska snart fixa middag, kyckling wook blir det idag igen. Har ingen inspiration när det gäller maten just nu. Blir mest samma mat hela tiden känns det som. Måste sätta mig och komma på lite annan mat som jag är suggen på. Nu blev jag suggen på tacos, men det åt vi i söndags. Sandra när ska vi handla?

Lugn lördag!

Elwira har precis lagt sig för att vila middag. Wilgot sover sen ett tag. Henri tittar på TV. Jag sitter här och Ludwig är i köket och degar.
Sen när Elwira har vaknat och Henri  åkt till jobbet ska vi gå och köpa lördagsgodis. Ska bli skönt att få lite frisk luft. I morgon ska jag iväg på 2 träffar på efm/kvällen. Sandra ska passa E och L en stund då jag missat att Henri jobbade till 15.00 när jag skrev i schemat. Tur att man har kompisar som ställer upp när det krissar!

Ska bli kul att höra vad alla gjort för fynd på Barnbasaren på Rosvalla idag. Sandra har köpt en POP jacka för 100:- till Leo. Den fina brunrutiga som Ludwig haft, snacka om kapp.

Gamla kort!

Vad kul det är att titta på gamla kort på barnen. Man blir lagom nostalgisk när man ser en del. Har hitta några fina/roliga filmer på Ludwig och Elwira som jag hoppas kunna lägga ut här. Men jag måste få hjälp av någon vänlig själ. En av filmerna spelar Ludwig trummor på och sjunger bää bää vita lamm, så himmla söt!

Ludwig 8-månader


Några gamla bilder på Elwira


Elwira 3-månader

En av min afavo bilder på koala Elwira

Elwira tränar på att krypa!

Så här låg jag i mammas mage!

Utkast: Sitter här ...

Sitter här vid datorn och fikar, provar tårtorna som jag köpt till i morgon. Dom var goda! Borde ha nöjt mig me den ena men men dum som man är. Nu mår jag lite illa.
Ska snart hämta klädstången och hänga upp kläderna. Sen ska jag prel, bestämma hur min egen beställning ska se ut. Ska nog beställa en storblomma tunika till mig och en storblomma till Elwira. Lime frotté byxor, verktyg tröja och kanintunika  till Elwira. Orange kanin tröja , grävskopa  brunt och discoapa turkos till Ludwig har han bestämt själv!

MARIO


Nu sitter alla killarna på rad i soffan och spelar Super paper Mario! Elwira sover och jag sitter här. Ska straxt lägga mig och vila igen. Är inte på topp idag, förkyld! Blir nog ingen yoga för mig ikväll, jobbigt och stå med huvudet upp och ner i 1h. Idag är igentligen tredje passet men våran instuktör har haft lunginflammation.
Ska försöka orka baka några kakor i em. Ska använda mitt finna igelkottsmått, måste ju var lite Me & I  inspirertat till torsdagens öppna hus. Alla är varmt välkommna mellan 10-18 på torsdag. Fika och titta på vårens underbara KALAS kollektion. meandi.se Visst är Ludwig fin i kanin tröjan. Den har han valt, han vill även ha båda grävskoporna och båda discoapa. Elwira har inte sagt vad hon vill ha förutom kanintunikan. Wilgot han har redan börjat använda lejonoverallen. Men det har ni ju sett på kort tidigare och på mina träffar.

Nästa torsag ska Sofia och jag köra ett gemensamt Öppet hus på Järntorget mellan 10-18, hör av er om ni vill komma ditt så får ni portkoden.

Bjursta vitrinskåp/sidebord/bord och Gilbert stolar

BJURSTA VitrinskåpBJURSTA SideboardBJURSTA MatbordGILBERT Stol
Vitrinskåpet står nu i vardagsrummet, så fint! Tog ca 2h att sätta ihopp det för Henri. Nu ska alla vin/champange och andra glass som ska stå där i diskas. Hoppas att det inte dröjer allt för länge innan allt på bilden har inhandlats. Vi väntar på att fjärrvärmen ska installeras så vi kan börja med badrummet. Då vet vi vad vi har för pengar att röras oss med.

Förstoring!


Det här kortet ska vi nog göra förstoring på. Vi har ju sen tidigare förstoringar på dom andra när dom ligger i vagnen.

Ett år senare....


Syns det att jag är säljare för ME&I? 8 plagg på ett kort. Vet inte var Elwiras plysch tajts har tagit vägen, saknar dom, hoppas att dom dyker upp. Måste höra med dagmamman om dom ligger där.

Julen 2007


Liten blir stor!

Bjursta vitrinskåp!

Idag har jag, mormor och Wilgot varit till IKEA i Linköping och köpt ett vitrinskåp. Senare ska det bli sidebord och matsalsbord med stolar yill. Så nu håller Henri på och skruvar ihopp skåpet. Det lär nog ta sin lilla stund, mycket att skruva ditt. Tur att Henri fick en så bra skruvdragare av barnen  i julklapp.
Ni skulle ha sett hur bra det gick för mor och mig och lyfta in kartongerna i bilen, det var tungt ska ni veta. Bilder kommer senare när vi är klara!

RSS 2.0