365 Sunshine MQ


Nya sängar flyttar in på Sjöängen, yes!


Vill ha ett nytt vardagsrumsbord!


Grattis till mig själv!

Alla kurser är rättade och klara, känner mig så grymt nöjd. Nu kan jag släppa allt vad pluggande heter och bara koncentrera mig på praktiken i 4 veckor. Till Lucia är det bara att ge sig ut i verkligheten igen.....

Våran 3-åring...

I lördag var det dags för Wilgots 3-årsdag och kalas. Dagen började tidigt då stora syster vaknade vid 5.30. Vid 6-tiden blev det sång och paket öppning. Bärgarnd dvd och en bilar bok av mig och en truck av Elwira och en Playmo motorcross mini av Ludwig, tidigare i veckan hade han fått snigelspelet Tempo av mig. Av min moster fick han en ny sparkcykel cars, men av förklarliga själ fick han vänta tills på fm med att öppna det paketet. Mamman ville inte gå ut och provköra på morgnen. Men den har faktiskt bara provkörts inomhus, den får nog bo innen till våren.
Eftersom det ända han hade önskat sig var en Bärgarntårta så fixad gudmor en sådan, JÄTTE fin och super god. Av gudmor med familj fick han även superfin mössa och vantar med Barbaskön på, en annan av Wigges favoriter. Av sin fästmö Linnèa Arntsen fick han playdo deg och en bil av svågern Elias. Av mormor fick han sedan ett eget Nintendo ds med cars spel, han är lite liten än men han växer i spelet. Bra med presenter som räcker länge när man redan har det mesta. Present av pappa får han i helgen då barnen ska ditt från torsdag till söndag.

RSS 2.0