Sandra,



Det finns en kvar till dig! Ni är så välkommna på fika idag.

Lime färgade ljus

Änntligen har det kommit lime färgade partylite ljus Kiwi/Jordgubb. Har precis beställt och bokat ett party 15 Juli kl.17.30 då är ni välkommna. MASSOR av kanon erbjudanden, det får ni inte missa! Bjuder på lite lätt mat, typ sallad till alla som kommer. BOKA in 15/7 kl.17.30



Bloggar mera om dagen i morgon.


Igår lärde sig Ludwig att cykla. Man är stolt som en tupp eller höna måste det ju bli!?

Cupcakes

Nu har jag bakat 2 sorters cupcakes och lagat chili con carne, köttfärssås och tacos..  Allt nu ikväll. Idag har jag varit jätte duktig. Nu ska jag sova så jag är pigg i morgon när alla fiak suggna mammor kommer.

Tradera

Nu har jag lagt ut Ludwigs första crocs på tradera. När jag kommer hem från Kreta ska jag lägga ut mera saker. Tror inte att Henri vill sköta mina tradera affärer när jag är på semester.





Ikväll har jag beställt ett Time wise set från Mary Kay av Anna. Tycker att jag är värd det. Får betala med min tradera pengar.

Mammas bullar!


Här sitter Ludwig och Tuva och mumsar mina goda bullar förra sommaren. Jag måste baka någon dag har två paket jäst i frysen.

Idag

Idag har det hänt mycket, full rulle hela dagen! Vid straxt efter 7 i morse åkte jag och hämtade Fia med 3 sen bar det av till storstan. Fia skulle på anställningsintervju och sen skulle vi åka till IKEA. Men det blev inget IKEA. Det vart en sväng shopping inne i Stockholm istället. Och när Fia var på intervju passsade jag på att klippa mig. Så nu är jag korthårig igen och det är så snyggt. Är så j...a nöjd! Bild kommer.
Vid 16 tiden var jag och Wilgot hemma igen. Hämtade Elwira och Ludwig på gympan och sen gick vi till Samuelssons. DÄr blev det lek, tjejsnack med Sandra och Stina (Sandras lillasyster) och mat. Klyftpotatis och grillad korv och till efterrätt paj -hallon/persika/rabarberpaj. Allt var jätte gott. Sen var det bra att packa in alla barnen och köra hem. Nu sover alla barnen gott. Elwira i sin säng, Ludwig i våran och Wilgot i sitt och brorsans rum. För nu ikväll har Wilgot flyttar från mammas och pappas rum. Så nu blir det att springa på nätterna för mamman........men fungerar det inte får han flytta "hem" igen.

SOTERA - JAg håller på och röjer bland ungarnas saker. Rensar och plockar ihopp till loppis/tradera/återvinningen/ ges bort och sånt som ska sparas men plockas undan. Är ni intresserade av beg. kläder kom förbi och titta. Funderar på att ha loppis här hemma någon dag. Ska också stå på Rosvalla i september. Men ditt kan jag inte ta med allt. Vill göra mig av med påslakan, leksaker, böcker, vagn, babyskydd, sängmobil, mjukisdjur mm.

Tradera vinst!

Nu har jag vunnit ett par bruna knickers, yes!

Idag har mamma och jag varit och shoppat i Nyköping. Ett par jeans shorts modell längre, 1 vit bh, trosor, en fin klänning i smock modell svart med vita prickar och en cerise kofta blev det. Så nu har jag kläder till student och 120-års fest i augusti. Henri och jag är bjudna på Anna Snäck, Fia Karlsson, Rille och Nilles gemensama 30-års fest på kanotklubben. Mormor ska vara barnvakt. Wilgot fick också en jeans keps med kort brätte.

På fm var jag och barnen ut till *holm och lekte med Fia, Elsa, Lovis, Lina, Elsa, Viktor, Mikaela, Anders, Olle, Noah, Ellinor och James. Trevligt att träffa lite mammor och en pappa. Barnen hade jätte roligt tillsammans.

Nej, nu ska jag g å och lägga mig. Ska åka med Fia med 3 upp till Stockholm i morgon. Fia ska på anställningsintervju och sen ska vi till IKEA och shoppa................... Får se vad jag kommer hem med. Ev, tvättsuge inredning. EN stol till Elwira tänkte jag och nya dricksglas.

GOD NATT!

Familjemyss för 2 år sen!


Knickers

Ett par såna hära Me & I knickers ska jag köpa, får se om det blir från tradera eller från vårat egna forum. Sitter just nu med förra årets vita frotté knickers på mig, super sköna. Sen har jag dom gråa och vita från åretskollektion som väntar på mig. Måste prova och se om dom passar eller om jag måste beställa ett par till.

Presenter till Leo & Ludwig

Nu har jag beställt kläder från Villervalla, hoppas att allt finns hemma. Det här blev det den här gången. Förhoppningsvis kommer dom andra plaggen som jag vill köpa på rean i höst.
Till Leo



och till Ludwig, han valde själv!


Färdig grillat

Mätt och belåten efter god mat och trevligt sällskap! Tack Fam Samulesson. Nu ska jag kliva in i duschen och göra mig sommarfin....raka benen tänkte jag! Det är varmt ock skönt ute, vid 18-tiden vissade termometern 18.8grader.

Sandra och jag har börjat plannera för en resa utan barn och gubbbar. Får se vad det blir och när....kanske kryssning eller en kort resa med Ryanair. Vi får se vad vi har råd med. Men vi längtar redan.

Grilla

Snart kommer Sandra och barnen hit. Vi ska grilla senare i em. Fläskytterfiléoch korv  med pastasallad, mangodressing och till efterrätt blir det fritterade bananer, annanas och tårta, mums!Gubbarna är och spelar Warhammer. Blir intressant och se vilka som har vunnit Mattias eller Henri och Gabriel.

Har varit duktig och rensat i Elwiras garderob. Hoppas kunna sälja lite. Ska stå på loppisen på Rosvalla i höst. Men jag kanske lägger ut en del på tradera. Men jag väntar nog tills vi kommer hem från Kreta. Om någon är intresserad av att köpa beg tjejkläder upp till 74/80 hör av er. Har också en del killkläder i små storlekar om någon är intresserad.

I morgon ska jag åka in till stan med min mor. Ska shoppa byxor/shorts/knickers till mig tänkte jag. Kanske blir det lite underkläder också. På em ska jag och Fia iväg på en träff.

Villervalla



Gick in på Villervallas hemsida. Deras kläder är så himmla fina. Skulle vilja beställa massor men ungarna har kläder så det räcker. Får lova att hålla mig tills i höst, då kanske dom behöver lite nytt. Vad önskar sig Leo till sin garderob en jacka eller? Presenter måste man handla!



Sandra!

I morgon måste du hjälpa mig med det där programmet som man kan använda när man lägger in bilder. Vill kunna göra lika fint som du gör i din blogg. /KRAM

Ludwig spelar UNO......


Me & I

Jag har bestämt mig för att sluta sälja till hösten. Så jag får inte se kläderna förräns säljstarten den 10 augusti, längtar redan. Någon som vill ta över efter mig?Jag har redan bokat in min första träff -

Alla som vill är välkommna hem till mig söndagen den 30 augusti kl.16. Då får ni se hösten kollektion och självklart bjuder jag på fika. Jag kan lova att ni inte kommer att bli besvikna, det lilla jag vet om hösten färger gör mig jätte nyfiken. Hoppas att ni är många som vill komma.

Tokig Elwira!


Det var ett tag sen sist.........

På måndag eller tisdag är installationen av fjärrvärmen klar! Så snart är det dags att sätta igång med renovering av badrum/tvättstuga/toalett/hall. Vi får se vad pengarna räcker till. Men prio ett är vattenburen golvärme. Måste börja kolla hur man ska gå till väga. Henris brosa Reijo ska komma ner och hjälpa oss.

Badrummet - Vit kakel och grå/brun klinkers (har vi redan).
Tvättstuga - Funderar på vitklinkers och väv på väggarna i ljus turkos. Inredning Antonius fråb IKEA.
Toalett/lilla hallen - Vill ha klinkers som ser ut som trä. Måste kolla vad det kostar. Men det behövs inte så många kvm. Väv på väggarna i toaletten. Vilken färg det ska bli vet jag inte. Tapett i lilla hallen blir nog ingen förräns vi bytter i helalen.
ANTONIUS 4 sektioner/ hyllor/ klädstång


Hantverkare

Vad trött jag blir på hantverkare! Det skulle komma en kille kl.14 och borra i tvättstugan. Han har inte dykt upp än.....om en stund måste jag gå och hämta våra barn. Hoppas att han kommer innan dess. Annars får han borra en annan dag. Vi har bara väntat 1 vecka redan!

Tack!


Klänningen med nyckelpiggor på fick Elwira av Fam Samuelsson. Den är redan en favorit! Märket är DUNS jätte fina kläder har dom.

Present från Ludwig!

TOPP BABY

Den här fina tröjan/tunikan fick Elwira av Ludwig i födelsedagspresent. Storlek 98 så den fungerar som klänning ett tag.

Körsbärsblom

Nu blommar körsbärsträdet och persikoträdet i trädgården för fullt, härligt! Snart är sommaren här. Bara att vänta på körsbär och solvarma körsbär. Luktärterna som Ludwig och jag planterade förra veckan har kommit upp. I morgon ska vi försöka komma ihåg att sätta ärtor i landet.





.


På lördag är det Oxelömarknad. Vet inte när/huoch med vem jag  och barnen ska gå med. Henri är nog inte så suggen, han gillar inte folksamlingar. Ev. kommer min mostert ner och firar Elwira gumman. Annars blir det nog att grilla hos Samulessons.

Elwira i tofsar!


Deklaration

Nu har jag änntligen fixat deklarationen. Blev en hel del att dra av pga. Me & I. Hoppas att det går igenom så blir man några tusen rikare i sommar. Kan behövas till renovering och dyl här hemma.

Ikväll ska jag äta räkmacka, mums! Jag har redan skalat dom, kokat ägg och "bakat" baugetter. Henri håller på och lägger Elwira och jag har Wilgot i knät, nu ska jag fixa kvällsis till Ludwig.http://www.salenhandlarn.se/index.php?pID=8

Sömn

I natt har jag bara varit uppe en gång och fixat välling till Wilgot, skönt! Elwira sov hela natten, hon brukar annars vara uppe ett par timmar mitt på natten. Hon var väl anntagligen helt slut efter em hos Anna A. Barnen lekte jätte bra hela em medans vi tittade på kläder och smink. Jätte trevligt hade vi, som vanligt.

Idag har jag städat kök och röjt,. I morgon 7.30 kommer hantverkarna. Så det blir att hålla sig undan i morgon. Tur att ungarna ska till dagmamman mellan 11-16. Dom har gympa i morgon. Nej, nu ska jag vila en stund medan Elwira och Wilgot sover. Ludwig spelar Wíi.

Element

På måndag kl 7.30 kommer dom och börjar bytta element och dra rör i vårat hus. Så i morgon ska vi röja och flytta möbler överallt. Så på tisdag lunch ska det vara klart. Sen är det bara att vänta på att dom kommer och installerar ärmeväxlaren och kopplar på oss på fjärrvärmen. När allt är klart ska vi börja fixa med badrum och tvättstuga. Vis ak bla. få ett badkar. Det ska stå i tvättstugan, sak bli så skönt. Någon gång i framtiden vill jag köpa ett bubbelkar. Men det finns andra saker som står före på önskelistan.

Bubbelbadkar Tobago

Straxt ska jag gå iväg till Anna med barnen. Vi ska ha gemensamt Me & i , Blingo och Mary Kay vinning idag. Den här ögonskuggan skulle jag vilja beställa. Skulle passa fint till ME & I´s mamma kläder.

Valborg/1Maj

Igår var jag, Ludwig och mormor ut en sväng till Skavsta. Växlade pengar och tittade på flygplan. Sen ville Ludwig åka hem till mormor och Doris så det gjorde han. Då åt jag och Henri biff och strips med Elwira. Medans Ludwig mumsade fiskpinnar hos mormor. Gott var det!

Idag har jag och Ludwig varit med Sandra och Tuva på Moraträsk i Nyköping, Sandras systrar Stina och Sofi var också där. Ungarna tyckte att det var kul. JAg är inte så förtjust i Moraträsk! Men vad gör man inte för sina barn..... Innan vi åkte därifrån var vi till Kina och hämtade mat, mums! Sen gjorde vi friterade bananer till efterrätt. Gjorde först en smet med ägg i men den var inte bra så jag fixade snabbt en ny med bakpulver i. Så nu har vi frityrolja hemma, får se om det blir någe mera fritering av i framtiden. Gott är det. Kanske man ska prova att fritera fisk, edt har jag inte ätit på väldigt länge.

RSS 2.0