På måndag är jag här......

Alanya - Bild 1
Alanya - Bild 7
Alanya - Bild 4


Ikea

LYCKOAX Påslakan 1 örngott, vit, lila Påslakanlängd: 200 cm Påslakanbredd: 150 cm Örngottslängd: 50 cm Örngottsbredd: 60 cm  REKO Glas, klarglas Höjd: 9 cm Rymd: 17 cl Antal i förpackning: 6 styck

Hoppas på tradera vinster

Didrikson overall - Bäst i test 2010 - storlek 110EKO tröja från Villervalla. Strl 104MeandI, me and I bil-tröja i storlek 122/128SKALBYXOR STL98 FRÅN VILLERVALLA VILLERVALLA KLÄNNING STL 104

Vill ha till Elwiran!

fodrad jacka DRK TOMATO DOTSTARfodrad överdragsbyxa DRK TOMATOhandske DRK TOMATO


Shoppat loss lite...

Cardigan Grå 349 krPush-up BH Vit
Blev en kofta, 2 st bh, 4 par trosor, ett french nagellack, en fin axelbandslös top med fjärilar på och en liten present till Ismail. I natt skypade vi med bild för första gången, kändes konstigt att se honom live för första gången på flera månader. I början blev det inte å mycket sagt utan vi tittade mest på varanndra. Man känner sig inte så snygg mitt i natten direkt ;) men men.

Blandade bilder....


Mitt persikoträd med stora persikor på i år.


Kantareller som ska bli paj....


Min allvarliga förskolekille! 


Vetekudde!

Vetekudde
Jag rekommenderar alla som inte har en vetekudde att köpa en. Utmärkt att använda när man har ont. Vid mensvärk används den flitigt här hemma. Ludwig brukar också vilja låna den ibland för att myssa med när han ska sova.

Första bilden från veckans fotografering


Me like, Villervalla....


Mitt sällskap i höstmörkret..


Tur att vi slipper betala för kurslitteratur 557:- kostar denna bok!

10 dagar kvar.....

Om 10 dagar sitter mamma och jag på flyget till Alanya, ni kan gissa om vi längtar. Mamma till solen och havet. Jag till solen, havet och kärleken....Och ja, jag vet att det kanske inte är så lyckat och bli kär i någon som bor i Turkiet. Men nu är det så och vi får se vad framtiden har att erbjuda. Jag tänker i allfall till och börja med njuta av min vecka där nere och sen får vi sen vad som händer.

Ikväll har min kusin varit här och fotograferat mina 3 hjärtan. Trorts att det blev sent så gick det jätte bra. Vi var utomhus och fotade i gräset och vid en rönn. Rönnbär kan man ha mycket roligt med fråga mina barn. Dom var jätte fina i sina nya Villervalla kläder i lilla och mörk turkos. Och igår köpte jag lilla glittriga basketkängor till Elwira, gissa om hon tycker om dom. Det gjorde även fotografen!

Skor Rosa


BRAVO kola

225
Ligger på sofffan och äter BRAVO kola, men snart är dom slut. Sandra, vi skulle ha åkt till BRON och bunkrat! Mina favo är hallon. Sandra och jag har varit ute i skogen vid Palstorpshage och plockat lite svamp, tratisarna börjar komma. Barnen är hos Henri. Så jag njuter av att vara barnledig.

Idag har jag varit och lånat kurslitteratur på biblioteket Barn och Ungdomsjukvård en av kurserna jag ska läsa i höst, intressant! Resten av kurserna jag läser i höst är Psykolgi, Rehabilitering och Habiliterng, Lindrande vård och Geriatrik. Och så ska vi ut på 4 veckors praktik, hoppas på att få komma till Kvinnokliniken. Annars blir det vårdcentral.

Trött kille!


Nästa är med barnen.....

Blue Star Club – Club Dem & Spa Resort - Bild 6


Längtar.....18 dagar kvar


BLINGO......


Villervalla beställning...

Mjukis byxorna från Lindex passade jätte bra. Så idag när jag tittat på Me&I`s kläder, bestämmde jag mig för att en Villervalla beställning ska det bli. Sagt och gjort. Hoppas att kläderna hinner komma innan barnen ska fotas av min kusin Kristin nästa vecka. Hon är så grymt duktig. http://mouzieephoto.blogg.se/ Bild från min kusins bröllop i helgen.

Elwira får en klänning, strumpor och jeanskjol.
Wilgot får en tröja och strumpor.
Ludwig får 2 tröjor och strumpor.


Gårdagen.....

Igår var det äntligen dags för Alesander att se dagens ljus. Efter 3 veckor med jobbiga förvärkar var jag med  Sofia och Andreas på förlossningen. Alesander är deras 4:e son, världens finaste och en kopia av storebror Benjamin. Helt otroligt att få möjligheten att vara med om denna underbara stund, tårarna var redan frame när krystvärkarna började. Fia är född för att födda barn helt tyst under krystvärkarna och det märktes inte ens att hon tog i. Detta vill jag vara med om igen. Så idag gick jag till min fröken och sa att jag vill göra min praktik på bb, vårdgyn mm. Hoppas att dom vill ta emot mig, vill så gärna jobba på kvinnokliniken i framtiden.


Väntar på att få se Me & I´s höstkollektion....


Nu är resan bokad 28/8 åker vi.....


Lägenheter Almera - Bild 2


Jag


Småfolk

Klicka för att stänga fönsterKlicka för att stänga fönster

Turkiet 28/8

Det blir nog en sista minuten till Alanya, 28 augusti med bästa mamman! Har haft turen och lyckats få tag på ett presentkort värt 2500:- för 1800:-





Villervalla´s höstnyheter!

t-shirt l/s DRK VIOLET/ DRK POOLklänning l/s DRK POOL/ GRASS


t-shirt l/s BLACK/ ANTRACITkjol DARK DENIM

strumpor DRK POOL/ GRASSstrumpor DRK VIOLET/ DRK POOL
Det blir en beställning på dessa plagg från Villervalla, älskar deras kläder! Men det var länge sen jag köpte något nytt från dom, men  nu slår jag till. Tänker dock väntat tills jag vet om Ludwig kan ha plyschbyxorna från Lindex. Annars beställer jag mjukisar från Villervalla.
byxa POOLbyxa SVART


Beställt 6 par....

Nu har jag beställt 6 par mjukisar till Ludwig. Röda, svarta, bruna och turkosa plysch och svarta och turkosa vanliga. Hoppas att 122 kommer att passa, finns inte 128 på Lindex. Sen beställde jag också en lilla My tunika till fröken Elwira. Wilgot och Elwira behöver inga byxor dom har så dom klararar sig och mer därtill. Dock vill jag köpa ett par jeans leggins till Elwira och så kanske jag måste köpa något par vanliga byxor till Ludwig men det blir från H&M med mosters rabatt. Skor är något som jag också måste kolla över storlekar på inför hösten. Men sina basketkängor borde dom kunna ha. Elwira behöver nog nya gummistövlar och alla tre kan behöva gympaskor. Tur att dom växer så man får shoppa nytt! Annars så ärver/lånar Elwira och Wilgot en del kläder från vänner och jag lånar ut/ger bort en del av deras urväxta kläder. Man har så mycket så det mesta hinner inte bli så utslitet. Däremot till Ludwig blir det mest nytt eftersom han har så stora storlekar och sen sparas det finnaste till lillebror eller lånas ut. 

 Tunika Svart
Men jag har massor med kläder som ska gås igenom med Fia med snart 4, ingen idé att vi gör det innan bebis behagar att komma ut. Alla hoppas vi på en liten tjej som kan ärva Elwiras fina kläder men blir det en kille så finns det massa fint att ärva efter Wilgot och Ludwig med.
När Fia sen tagit det hon vill ha av alla kläder blir det att sälja av det som finns kvar, så man kan shoppa nytt.
Undra vem det är som döjer sig där inne?


Min förhoppning är att jag ska vara med när liten behagar att titta ut, de senaste 2.5 veckorna har vi väntat och varit inne på förlossningen ett antal ggr, då Fia haft värkar. Men än bor den kvar i sin lilla 1:a även om det börjar vara lite trångt. Hoppas hoppas att jag kan vara med, det skulle vara så underbart att få vara med om en förlossning so inte är sin egen. Jag vill få känna hur det är, skulle vilja jobba på förlossningen!

Ett antal plyschbyxor lär det bli till hösten...

Velourbyxa TurkosVelourbyxa Rosa 99 krVelourbyxa Svart 99 krVelourbyxa Rosa 99 kr




Vill köpa nya underkläder

T-shirt BH BlåHipstertrosa Blå

RSS 2.0