MARIO


Nu sitter alla killarna på rad i soffan och spelar Super paper Mario! Elwira sover och jag sitter här. Ska straxt lägga mig och vila igen. Är inte på topp idag, förkyld! Blir nog ingen yoga för mig ikväll, jobbigt och stå med huvudet upp och ner i 1h. Idag är igentligen tredje passet men våran instuktör har haft lunginflammation.
Ska försöka orka baka några kakor i em. Ska använda mitt finna igelkottsmått, måste ju var lite Me & I  inspirertat till torsdagens öppna hus. Alla är varmt välkommna mellan 10-18 på torsdag. Fika och titta på vårens underbara KALAS kollektion. meandi.se Visst är Ludwig fin i kanin tröjan. Den har han valt, han vill även ha båda grävskoporna och båda discoapa. Elwira har inte sagt vad hon vill ha förutom kanintunikan. Wilgot han har redan börjat använda lejonoverallen. Men det har ni ju sett på kort tidigare och på mina träffar.

Nästa torsag ska Sofia och jag köra ett gemensamt Öppet hus på Järntorget mellan 10-18, hör av er om ni vill komma ditt så får ni portkoden.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Åh, den här gången så vill jag ju verkligen komma!!! Mattias har bilen dock, det kanske kan lösas.

2009-02-04 @ 18:34:34
URL: http://monstermorsans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0