Ny vecka

I dag har jag och barnen varit med mormor till Tropicarium. Jätte myssigt! Wilgot var lite rädd till och börja med men sen släppte det och han sprang omkring med sina syskon. När vi var bland aporna så fick Ludwig en vatten droppe i håret. Men han berättar för alla att en apa kissade på honom. Dom är för söta ibland. På vägen hem somnade alla tre i bilen.

I morgon är det dags för mitt sista pass med svenska spel på Kvantum här i Oxelösund. Hoppas att Wilgot fortsätter att vara bra i magen så mamma kan jobba. Han har fått en tand till och har därför varit dålig i magen och haft lite feber i några dagar. På torsdag och fredag ska jag dema smörgåsar, juice och youghurt (Fredrik Paulun´s märke). Och på lördag blir det matlagning Kalkon wook. Sen blir det tre dagars inskolning på INVITA nästa vecka.

På barnens schema i morgon står det bad. Och det ser dom alltid framemot. Först bad, äpple i bastun och till lunch pannkakor och morotsslantar. Lunchen äter dom i badhuset innan dom går hemåt. Henri hämtar dom hos dagmamman med cykelkärra och stol.



Tingeling eller Lingon är Elwiras favorit film just nu. Hon sitter och tittar på den just nu och säger -Mamma det där är Lingon!

Kommentarer
Postat av: Angelica

sv: Tack för din röst :)

2010-01-26 @ 18:25:12
URL: http://brunettbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0