Wilgot kryp tränar!



Så här glad var var Wilgot idag när han fick ligga ifred på golvet hemma hos Sandra och Mattias. Idag har det varit fullt schema.
9.00 Lämna barnen på Kulan, trode jag men dom skulle vara hos Yvonne. Så det var bara att gå tillbaka till bilen och åka ditt!
9.30 Prästen på besök inför dopet. Skriva ut ordersedlar till Fia eftersom hennes skrivare krånglade. Efter det in till stan bytta ett par byxor på POP
11.30 Kvinnohälsan - Insättning av spiral. Det gick jätte bra. Kändes nästan inte. Nu är jag öm i magen men äter Ipren.
12.00 Köpa lunch i Thaivagnen på Willys. Hem för att äta den.
14.00 Hämta barnen. Lämna Henri och barnen hos Samuelssons. Wilgot och jag hämtade Jeremy på Läget skjutsade hem honom och sen tillbaka till Samuelssons. Där lekte dom små och dom stora fick följa med papporna och bada.
Vi åt god middag kyckling och Hasselbackspotatis, mums! Och nu sitter jag här. Har läst nyaste Kråke boken för Ludwig. Henri, Mattias och Björn är ute på promenad i mörkret..... Funderar på att borsta tänderna och krypa ner under täcket........

Kommentarer
Postat av: fia

Skäms när jag läser detta du hjälper mig ju jämt!!! Men du är allt för underbar!! Vad skulle vi gör a utan dig dessa jobbiga dagar!!!!



Miljoner kramar

2009-03-20 @ 14:23:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0