Morotskaka
Morotskaka 175 grader ca. 35-40 min
2 ägg
2 dl socker
100 g margarin (smält)
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
1 tsk kanel
1 tsk vaniljsocker
2 dl morot (riven ca. 2st)
1) Vispa ägg och socker
2) Smält margarinet
3) Blanda i alla torra ingridienser och morötterna
4) Häll allt i en bröad form
Frosting
1,5-2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
lite citron- el, limesaft
1 pkt philadelphiaost
Blanda allt och vispa med elvisp. Bred på kakan när den svalnat. Mums! Om man vill kan man garnera med riven morot
2 ägg
2 dl socker
100 g margarin (smält)
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
1 tsk kanel
1 tsk vaniljsocker
2 dl morot (riven ca. 2st)
1) Vispa ägg och socker
2) Smält margarinet
3) Blanda i alla torra ingridienser och morötterna
4) Häll allt i en bröad form
Frosting
1,5-2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
lite citron- el, limesaft
1 pkt philadelphiaost
Blanda allt och vispa med elvisp. Bred på kakan när den svalnat. Mums! Om man vill kan man garnera med riven morot
Kommentarer
Postat av: Sandra
Himla god, jag har provat!!
Skorna kommer vara tuffa på Sluddvig, men du vet att det skiljer bara ett halvår på han och tuvan va!? haha, inte dom små... tuva är ju stor fast hon är kort i rocken :-)
Postat av: Sandra
Svårt att säga, lättare om man ser receptet. men skulle tro att det var felskrivet.
Trackback