Snö och kallt!

Äntligen har snön och kylan kommit. Vi har varit ute och åkt pulka en stund på fm så nu tar vi det lugnt. I efm ska vi hem till fam Samuelsson på kalas. Paketen slog jag och barnen in i går., 3st blev det. Spännande med papper tycker Elwira som helst vill öppna Tuvans paket. Hoppas att Tuva inte tröttnat på alla paket som hon fått redan!

Igår var vi och hälsade på min farbror och faster i Vadsbro. Myssigt med lite släkt middag. Ludwig hittade en ny idol i Linus (en äldre kille som var hos Arne & Sollan och hälsade på). Ludwig följde till och med hem till Linus farmor. Där träffade han hundarna Lisa och Mini. Elwira var lite reserverad i början men sen vissade hon sitt rätta jag - Bus Berta och även argsinta Viola kom fram en stund. På vägen hem sov alla barnen gott även pappan en liten stund.

Ludwig har blivit stora killen, två ggr den här veckan har han varit själv och lekt hemma hos Ludde. Han åt till och med middag där en dag, gissa om han var stolt. Våran stora kille! Snart flyttar han väl hemifrån.

I morgon blir Wilgot 2 månader. Ska bli kul och se hur stor och lång våran lilla kille är. I morgon blir det besök på öppna fsk och BVC. Ska försöka mätta och väga alla tre gulfklimparna i morgon. Återkommer med resultat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0